Ordkrigen har tatt fullstendig av

Nå hagler fornærmelsene mellom Miley Cyrus og Sinead O’Connor.

Sinead O'Connor truer Miley Cyrus med søksmål. Foto: AP Photo/Evan Agostini, FILE
Sinead O’Connor truer Miley Cyrus med søksmål. Foto: AP Photo/Evan Agostini, FILE

I går skrev 90-tallsstjernen Sinead O’Connor et åpent brev til Miley Cyrus, og kritiserte henne i harde ordelag for å prostituere seg og la seg utnytte av musikkbransjen.

Les mer Miley Cyrus-nyheter her.

Etter en rekke tweets og flere åpne brev fra de to hovedpersonene har krangelen eskalert, og er nå på vei mot nye høyder.

Svarte på Twitter

Bare et par timer etter O’Connor hadde publisert det første brevet på hjemmesiden sin, kom Cyrus med et slags svar på Twitter.

Der la den unge popstjernen ut et bilde av noen gamle Twitter-meldinger hvor O’Connor søker umiddelbar psykiatrisk hjelp.

I tweeten sammenligner hun også O’Connor med skuespilleren Amanda Bynes, som for øyeblikket er innskrevet på en psykiatrisk klinikk utenfor Los Angeles.

Truer med søksmål

Tweeten fikk O’Connor til å se rødt, og hun brukte Facebook-kontoen sin til å skrive sitt andre åpne brev til 20-åringen.

– Hvem faen gir deg råd? Å utfordre meg er enda dummere enn å oppføre seg som en prostituert og kalle det feminisme. I dag postet du mine to år gamle tweets, som jeg skrev da jeg var syk og søkte hjelp. Ved å gjøre det så mobber du både meg og Amanda Bynes for å lide av psykiske problemer og søke hjelp for det.

Videre i utblåsningen ba O’Connor henne om å fjerne Twitter-meldingene hun skrev, og truet med å saksøke hvis ikke det skjedde.

Ikke tid til å svare

Cyrus var ikke spesielt interessert i å unnskylde seg eller å fjerne noen tweets, og inviterte heller O’Connor til å møte henne i disse tweetsene:

Tre brev på 24 timer

O’Connor svarte med sitt tredje åpne brev på under et døgn. Der forteller hun at hun har ingen interesse av å møte Cyrus, og fortsetter:

– Du kan ta deg en fem minutters pause i «g-streng»-skiftene dine for å offentlige beklage deg og fjerne de fornærmende Twitter-meldingene dine. Hvis du ikke gjør det, så driter du i hvem du mobber og hvilken skade du utøver ved å være så ignorant.

O’Connor anklager videre Cyrus for å prøve å ødelegge karrieren hennes, og fortsetter å komme med stikk mot 20-åringen.

– Når du ender opp på en psykiatrisk klinikk besøker jeg deg gjerne, og jeg ville ikke gått ned på ditt nivå for å mobbe deg.

Nå er tydeligvis ballen på Miley Cyrus sin banehalvdel, og ingenting tyder på at de kranglevorne musikerne kommer til å begrave stridsøksen ennå.