Vinneren er kåret!

– Ingen annen sauebonde kler seg så godt som han. Slik beskrev vinneren kompisen sin da han nominerte han til Gullbilletten.

 • Hva er P3Gull?
 • En kombinert prisutdeling og konsertkveld for, og med, norske artister.
 • Går av stabelen 28. november i H3 Arena på Fornebu. ID: 18.
 • ÅRETS NYKOMMER: Daniel Kvammen, Matoma, Astrid S, Unge Ferrari, Fay Wildhagen
 • ÅRETS LÅT: Madcon – «Don’t Worry», Astrid S – «2AM», Daniel Kvammen – «Du fortenar ein som meg», Kygo – «Firestone» , Susanne Sundfør – «Delirious»
 • ÅRETS LIVEARTIST: Honningbarna, Bendik, Lars Vaular, Arif, Susanne Sundfør
Konkurransen er nå avslutta – og følgende bidrag stakk av med seieren:

“Emil Haugsdal Nominerer Andreas Berge Sandven til årets kaksebonde. Ingen annen sauebonde kler seg så godt som han. Stakkars gutten har aldri vært utenfor Hordalands grenser. Han trenger kulturelt påfyll og damer.”

Gratulerer til Emil og Andreas!

28. november er det klart for historiens tredje P3 Gull! Vinnerne av konkurransen får eksklusive gullbilletter, bli behandlet som en stjerne og være til stede på den store dagen!

Blant artistene som skal opptre på P3 Gull i år er hyperaktuelle Aurora og Karpe Diem, som du også kan få sjansen til å møte. Les om resten av artistene rett under her:

Oversikt: Disse spiller på P3 Gull

Og det er 3 ting som gjør disse billettene til noe helt spesielt.

1. Reise til Oslo
2. Opphold på hotell
3. VIP-plasser og adgang til eksklusiv etterfest

NB! Konkurransen er avslutta.

Deltakelse i konkurransen skjer via kommentarfeltet nedenfor.

Alt du trenger å gjøre er å skrive en god begrunnelse for hvorfor noen du kjenner fortjener å vinne premien, og dere er med i trekningen av Gullbilletten!

Vi trekker vinneren onsdag 25 november.

NB! Alle som deltar må være fylt 18 år.

Stemningsbilde fra P3 Gull i 2014. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Stemningsbilde fra P3 Gull i 2014. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

159 Responses to “Vinneren er kåret!”

 1. Miranda

  Nils burde vinne denne konkurransen! Han var å høre i radioen i går på p3morgen fordi han kom som nr 2 i konkurransen til Markus. Han var på vei til sin egen eksamen da han hørte at Markus var ved operaen. Da snudde han kurs og løp dit på glattisen. Han var irriterende få sekunder unna å vinne. INGEN har deltatt så aktivt som han for å vinne billetter til dette, det er jeg sikker på. Jeg tror også det kan bli morsomt på etterfesten for han er verdens dårligste danser (og er klar over det) men han lever seg sånn inn i musikken at han ikke klarer la være. Jeg håper virkelig for hans skyld at han får være med denne dagen.

 2. Marius m

  Tømrer Sammy fortjener denne billetten fordi han lever for fred og harmoni. Han hater urettferdighet og alt som er ondt. Og han slår mer enn gjerne et ekstra hammerslag for å hjelpe andre. Han ønsker også veldig hardt å få komme til P3 gull da han ikke rakk billettsalget. Hadde vært en super feiring av bestått fagprøve.

 3. Guro Zakariassen

  Sven fortjener disse billettene fordi han ville tatt med meg, vi har vært gift i 8 år, men skal avslutte dette og P3 gull hadde vært en utrolig flott avslutning på 8 års ekteskap❤️

 4. Emil Haugsdal

  Dette var stor stas. Takker så mye. Andreas har til og med bursdag i dag. Så han fikk akkurat tidenes beste bursdagsgave. Vi gleder oss enormt!