Hør cupfinalen på P3

Følg matchen sammen med Sven, Ken og Webjørn på søndag.

— Vi kommer til å kommentere dritten ut av denne kampen, så vi oppfordrer selvsagt alle til å høre på, sier kommentator Sven Bisgaard Sundet.

P3 sender direkte fra Ullevaal stadion søndag fra kl. 12.03 til 16.00. Selve kampen, som altså er mellom Hødd og Tromsø, begynner 13.15.

Hater egentlig Tromsø

P3s sportsansvarlige, Sven Bisgaard Sundet, til vanlig i Verdens Rikeste Land, har med seg fotball-, musikk- og anekdoteekspert, Ken Wasenius-Nilsen, i kommentatorbua, og reporter Webjørn Espeland, som skal snuse rundt på Ullevaal stadions berømte indre bane.

— Jeg må nok innrømme at det kan bli vanskelig for meg å være objektiv under denne kampen, da jeg egentlig har hata Tromsø helt siden de slo laget mitt, Skarphedin fra Bø i Telemark, ut av Norway Cup i 1991, innrømmer Webjørn.

I nærheten av Scheie

— Cupfinalen er det største som skjer i norsk fotball, det er den ultimate festen. Oslo er jo full av gærninger hele helga. I tillegg er dette vår mulighet til å sitte i nærheten av Arne Scheie, sier Sven Bisgaard Sundet.

Les også: Arne Scheie i stygg sykkelvelt

Her kan du se noen mobiltelefonfotos fra da Sven og Ken testet kommentatorbua på Ullevaal på fredag:

Sven og Ken tester kommentatorbua på Ullevaal stadion (Foto: Sven Bisgaard Sundet/Ken Wasenius-Nilsen, NRK P3).
Sven og Ken tester kommentatorbua på Ullevaal stadion (Foto: Sven Bisgaard Sundet/Ken Wasenius-Nilsen, NRK P3).

Kan det bli et problem for spenningen i denne kampen at Tromsø er et ganske bra lag mens Hødd er ganske dårlige?

— Jeg tror ikke at Hødd er så dårlige som folk skal ha det til. Laget er pakket med ungdommelig pågangsmot og talent. Jeg har allerede tippet Hødd som vinnere. Ken som kanskje har litt bedre businessteft har satset på seier til Tromsø, mens Webjørn har satt pengene på 0-0, for da får han det gøy selv om kampen blir kjedelig.

Konkurranse

Og nå lurer vel alle på om det blir konkurranse under sendingen? Selvsagt blir det konkurranse. Webjørn har lovet å skaffe en eksklusiv premie fra en av spillerne, i tillegg deler Sven og Ken ut en DAB-radio til en av dem som bidrar best på SMS til 1987 i løpet av sendingen.

PS: Sven og Ken kommer til å anmelde pølsene som serveres på presserommet på Ullevaal i pausen.

Følg cupfinalen på P3 fra kl 12.03 på søndag.