Se cupfinalen med Heia Fotball

Se Heia Fotballs alternative kommentering av cupfinalen i dag!

Søndag 20. november sparkes årets store cupfinale i gang. Hedmarkingene fra Kongsvinger møter cupfinale-gjengangerne i Rosenborg på Ullevål stadion. Har gutta fra de dype skoger ved svenskegrensa noen sjanse mot fjorårets norgesmestere?

Med denne tweeten fra USA-valgdagen friskt i minnet, kan det jo faktisk bli en ganske spennende kamp om NM-tittelen:

Tete tipper: Det blir «bananas»!

Heia Fotball med Sven Bisgaard Sundet og Tete Lidbom er klare for å gi deg et alternativt kommentatorspor gjennom hele kampen. De vil være like mye kampkompiser som kommentatorer for deg som skal se kampen.

– Altså…Vi bryr oss selvfølgelig masse om kampen, men ganske mye om andre ting også, sier Tete.

– Det kan være ting som skjer på tribunen, hårsveiser, fotballsko og tofotstaklinger! Og alt det som ikke nødvendigvis skjer så ofte i løpet av en kamp, men som kan skje. At dommeren er borti ballen eller at en høyreback uheldigvis takler motstanderens trener, for eksempel!

Kongsvinger er nok nyere tids klareste underdog i dette oppgjøret, mener Tete, og synes det er nettopp det som er så gøy med cup og cupfinalen:

– ALT kan skje! Samtidig jakter Rosenborg på en historisk bragd, nemlig å ta «The Double» to år på rad. Denne kampen blir nok bananas uansett utfall, tipper han.

Janne Helen Juliussen, også i år bare omdøpt til «Janne Hallén» er utegående reporter på indre bane. I fjor kom hun tilbake fra kampen med shortsen til Jonas Svensson i hendene. Hva slags gjenstander må hun hente inn til sendinga i år?

– Det beste som kan skje under kampen er at jeg får en ball i hodet, helst i forbindelse med et straffespark! Jeg skal jo stå på indre bane. Får jeg meg en trøkk da, kommer jeg kanskje på TV! Og så får Sven og Tete (og resten av landet) noe å le av, sier Janne.

– Og så håper jeg at Jonas Svensson kjenner meg igjen fra i fjor og kommer frivillig bort med shortsen sin!

P3 er den mest gøyale plassen å se årets cupfinale på, enten du heier på RBK eller KIL – eller ingen av dem i det hele tatt.

– Vi lover TOPP stemning fra kommentatorplass hele veien, forteller gjengen fra Heia Fotball.

Hør Heia Fotballs ukentlige podkaster her.

Kampen strømmes her på P3.no søndag 20/11 fra klokka 12

https://www.instagram.com/p/-Ynv8PHyAn/


Vorspiel før fotballfesten

Allerede fra klokka 1215 bygger Heia Fotball opp stemninga direkte fra stadion, før kampen for alvor sparkes i gang 1315.

De håper at du som ser kampen som strømmes på P3 deltar i chatten underveis – med gøyale kommentarer og spennende spørsmål til Tete, Sven og Janne.

Heia Fotball har også laga en cupfinale-bingo du kan laste ned allerede nå. Fyll ut bingobrettet med hendelser fra kampen som du tror vil skje (…eller kamphendelser Heia Fotball allerede har foreslått i bingobrett-filen). Får du tre på rad vannrett, loddrett eller diagonalt, får du cupfinalebingo! Spill med venner eller deg sjøl – og del resultatene i Heia Fotball-chatten underveis!

Bingobrettet kan du laste ned her.

– Og kanskje kommer jeg til å fremføre et dikt i løpet av sendinga, sier Sven. Det blir i så fall ikke første gang – for både Sven og Tete har vist oss sine lyriske evner på direktesending før, den gangen med et nydelig enderim til RBK: