– Kan godt være vilter

Alex Rosén, Samsaya og Donkeyboy var noen av de som opptrådte på Topp20-showet i går. P3tv møtte artistene timer før konserten.

Alex Rosén, Samsaya og Donkeyboy var noen av de som opptrådte på Topp20-showet i går. P3tv møtte artistene timer før konserten.


Alex Rosen: vilter men flink eksersist.
Verden er liten også for artistene på Topp20-turnéen. På flyet til Stavanger traff Alex Rosen en gammel kjenning.

– Jeg møtte min gamle befalsjef fra garden, ler Alex.

– Det er morsomt å møte gamle sjefer fra millitæret. Da kan vi prate om det vi liker: våpen, dynamitt og å sprenge ting, sier Alex Rosén skøyeraktig.

Paperboys Vinni: Fyllesjuk og trøtt.
Paperboys er tilbake på Topp20-turnéen. Og med det er Vinni tilbake til gamle takter. Hva skjuler seg bak de mørke solbrillene?

– Det minner meg litt om gamle dager det her nå altså, fyllesyk og lite søvn. Men Vinni har ingen planer om å ta det rolig av den grunn.

– Det er sikkert 3-4 år siden sist vi var med på Topp20, så i kveld skal vi leve opp til gamle bragder. Det blir vel noen “festivitas” utover kvelden også, sier fyllesyke Vinni bak et par mørke solbriller.

Samsaya: Reiseleder, kokk og GUD.
Samsaya viser nye talenter under årets Topp20 turné. Hun er så mye, mye mer enn bare skuespiller og artist.

– Jeg har fungert som en reiseleder på turen. Det har ikke vært enkelt, for som du ser så er det en gjeng med ustyrlige artister jeg har med å gjøre, spøker Samsaya foran Erik og Kriss på flyplassen.

– Det er veldig mye ansvar, jeg gjør alt, avslutter den eksotiske skjønnheten.

Onkl P om “fucking” Telenor.
På Topp20 turnéens andre stopp i Stavanger har Onkl P glemt pinkoden sin og plages av Jaa9 og ventemusikk fra helvete!

– Jeg puncha inn simkortet i denne “sexy-ass-koreanske-limited edition-Nokia mother fucker’n”, så skrudde jeg av telefonen på flyet, men kan ikke pinkoden utenat! Telenor var heller ikke særlig behjelpelig da Onkl P ringte for veiledning.

– Prøvde å ringe “fucking” Telenor, men de skal ha meg til å høre på Phil Collins, Sting og Santana til jeg blir grønn i trynet. Skikkelig “elevator music”, sier Onkl P.

Donkeyboy topper VG-lista.
Det startet på urort.no i 2005 og nå er de på toppen av VG-lista! Donkeyboy om Urørt som karrierestige, listetopp og Topp20-turné.

– Det er helt sprøtt, men det har ikke virka så vanskelig siden det har gått så fort, forteller Cato Sundberg i Donkeyboy. At Urørt var starten og motivasjonen til det hele, er det ingen tvil om!

– Alle nye oppnåelser brukes for å få spillejobber, og slik krabber man seg videre oppover, gliser Sundberg. Fra Ukas Urørt, til spilletid på P3, via TV Drammen, og nå toppen av VG-lista.

– Det skal vi nok klare å få brukt i utlandet.

Vi snakka med programleder Siri Knudsen og listetopperne Donkeyboy i går.