Mona kuppet P3

Eksprogramleder i Lydverket, Mona B. Riise, var gjest i P3kuppet mandag. Med seg hadde hun blant andre Marillion, Lil’ Wayne, Kung Fu Girls og Whitney Houston(!).

Eksprogramleder i Lydverket, Mona B. Riise, var gjest i P3kuppet mandag. Med seg hadde hun blant andre Marillion, Lil’ Wayne, Kung Fu Girls og Whitney Houston(!).

Dronningen av norsk musikkjournalistikk, Mona B. Riise, har tatt seg et sabbatsår og reist til San Diego. Mandag var hun imidlertid tilbake på P3, som gjest i P3kuppet. Mona har et mer lidenskapelig forhold til musikk enn de fleste:

– En periode kjøpte jeg så mye plater at jeg ikke orket å bære dem hjem fra butikken. Jeg bestilte på postordre i stedet.

LES:  Monas reportasje om Obama-feberen i USA.

Hør P3kuppet mandag – fredag klokka 14 – 16.

Etter at Håkon Moslet ble musikksjef i P3, og la om musikkprofilen i 2003, har ingen andre fått bestemme over musikktilbudet på P3 på dagtid.
11. august åpnes grensene på ny, men slettes ikke for hvem som helst. Vi har invitert de kjente menneskene vi beundrer og liker aller best i Norge til å spille sin musikk, sine favoritter, på NRK P3. Christian Scharning, kjent fra Thrash Kassett, er programleder.

Vil du bestemme musikken på P3? Legg inn din SJEFS-liste.

– De to timer lange programmene blir omtrent som lange portrettintervjuer. Alle må innom noen faste poster, men vi tar selvfølgelig også med det som er særegent for hver enkelt – for eksempel hvilken låt Jan Gunnar Solli hører i garderoben før en landslagskamp, forklarer Scharning.

– Det er positivt at andre enn musikkprodusentene bestemmer hva som skal spilles på dagtid, og jeg har tro på at de fire neste ukene kommer til å være en berikelse for P3-musikken, sier Scharning.

Gjester, P3kuppet:

11. august: Charlotte Thorstvedt

12. august: Per Sundnes

13. august: Venke Knutson

14. august: Alex Rosén

15. august: Tone Damli Aaberge

18. august: Mona B. Riise

19. august: Jon Almås

20. august: Pia Haraldsen

21. august: Ingrid Olava

22. august: Christer Falck

25. august: Jan Fredrik Karlsen

26. august: Ida Maria

27. august: Kåre Magnus Bergh

28. august: Marte Stokstad

29. august: Harald Eia

1. september: Lise Karlsnes

2. september: Jan Gunnar Solli

3. september: Gaute Grøtta Grav

4. september: Knut Nærum

5. september: Greatest hits!

P3kuppet, mandag-fredag klokken 14-16.