Vil du se Silje og Live oljebryte?

P3morgen fikk inn hele 272.194 kroner fra P3s lyttere på 4 timer. Det betyr at videoen av at Silje og Live oljebryter er ute!

P3morgens innsamlingsmaraton er avsluttet, og fordelt på SMS og og auksjoner ga P3s lyttere hele 271.194 kroner til støtte for TV-aksjonen og Nasjonalforeningen for Folkehelsens arbeid mot demens. Det knyttet seg blant annet stor spenning til hvor vidt de fikk inn nok penger til å slippe den mye omtalte oljebrytevideoen. De nådde målet med god margin og videoen er nå ute:

SE VIDEO: Se Live og Silje oljebryte her

På søndag kan du kanskje se Live Nelvik og Silje Reiten Nordnes oljebryte, hvis du støtter en god sak. Foto: Kim Erlandsen.
På søndag kan du kanskje se Live Nelvik og Silje Reiten Nordnes oljebryte, hvis du støtter en god sak. Foto: Kim Erlandsen.

 

En date med Ida Fladen, en fjelltur med Gaute Grøtta Grav eller P3morgen som underholdning på firmafesten din – dette var noe av det du kunne by på her.

Forhåndsomtale:

På søndag er den store innsamlingsdagen – TV-Aksjonen. Det markerer P3morgen markerer med en eksklusiv TV-aksjonensending!

Søndag 20. oktober kan du dermed høre ditt favoritt-morgenshow med Live, Silje og Ronny, litt senere enn du er vant til. Fra klokken 16 til 20 sendes P3morgens innsamlingsmaraton live på P3 – og du bestemmer hva som skal skje i studio!

Bli med på moroa ved å sende SMS med kodeord «P3m» under sendingen. Meldingen koster 20 kroner og går direkte til TV-aksjonen.

p3morgen_1

 

Oljebryting mot demens

Årets tema er demens og pengene går i år til Nasjonalforeningen for folkehelsens arbeid med demens. Hva som skal skje i sendingen er avhengig av hvor mye hvor mye P3-lytterne bidrar med. Jo mer lytterne bidrar, jo verre/bedre ting kan skje i studio, og Ronny er klar til å gå langt for årets aksjon.

– Jeg kan gå ganske langt for masse penger til et så godt formål. På søndag skal vi få alle de deilige P3-lyttarane, de beste radiolytterne her til lands, til å revne av giverglede.

Silje på sin side, kjenner årets tema på kroppen og er villig til å gjøre nesten alt for å samle inn penger til formålet.

– Jeg har personer med demens i min nærmeste familie. Derfor er det nesten ingenting jeg ikke vil gjøre. Å oljebryte i en video på internett er vel noe av det verste jeg kunne tenkt meg, sier Silje.

Dette kan skje:

Silje, Live og Ronny har selv kommet med noen eksempelscenarier fra studio, om det kommer inn nok penger:
– Vi fletter cornrowes på Live
– Vi retter ut håret til Ronny og farger det
– Ekstremversjon av «Ronny smaker på»
– Silje tatoverer «Goodtimes» på kroppen
– Silje og Live oljebryter

I tillegg auksjonerer P3morgen bort en opptreden på ditt julebord , Radioresepsjonen auksjonerer bort et lekkert bilde av Abid Raja, Ida Fladen fra Prosjekt Perfekt auksjonerer bort en date og Gaute Grøtta Grav auksjonere bort en fjelltur-date. Flere auksjoner kommer etterhvert og Silje, Live og Ronny utfordrer alle sine venner og kolleger til å bidra med auksjoner.