Vinn tidenes overnattingstur med P3!

KONKURRANSE: Vil du være med på P3s legendariske overnattingsfest?

Gira på overnattingstur til idylliske Stokkøya med P3? Høre nydelig livemusikk, danse natten lang, kjenne vinden i håret på båttur og spise digg mat i godt selskap?

Vi gir 60 lyttere muligheten til å bli med på nettopp dette i en stor radiokonkurranse!

P3s legendariske overnattingsfest arrangeres på Stokkøya torsdag 13. og fredag 14. September 2018. Det blir konsert med Aurora, livesendinger med P3morgen, DJ-set med Christine Dancke, bandkaraoke med Sløtface, god mat, RIB-tur, massasje og masse annet gøy.

Hvordan delta i konkurransen?

Hør på P3morgen fra kl. 07.30 mandag til fredag fra uke 34 til 36. Du må høre på radio og løse dagens oppgave for å delta. P3morgen deler ut billetter til overnattingsturen hver dag.

OBS: Du må være 18 år for å delta!

Du får:

  • Reise til/fra Trondheim fra busstasjon/togstasjon/flyplass. Reisen til busstasjon/togstasjon/flyplass må konkurransevinner dekke selv. (Avreise på morgenen 13. september. Retur ettermiddag/kveld 14. september).
  • Overnatting på Stokkøya.
  • Lunsj og middag 13. september. Frokost og lunsj 14. september

Det blir blant annet RIB-tur på P3s legendariske overnattingsfest. Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

En idyllisk minifestival

Det er altså Silje Nordnes, Ronny Brede Aase og Markus Neby fra P3morgen som har gleden av å dele ut billetter til P3s kjære lyttere. Gjengen gleder seg til en overnattingsfest utenom det vanlige i det trønderske havgapet.

– Vi har så fine, morsomme og rare lyttere og vil gjerne gi noe tilbake ved å ta med et knippe på en legendarisk tur til en episk plass. Bare stedet i seg selv er verdt turen, men i tillegg blir det masse aktiviteter, nydelig mat, unike musikkopplevelser og fest på kvelden, sier Silje.

Det er Aurora som står for livemusikken med sine vakre indiepop-låter, og Christine Dancke sørger for stemning på dansegulvet på kvelden.

 

– Jeg tror hele greia blir en uvanlig og spesiell opplevelse. Jeg har aldri vært på en overnattingsfest hvor Aurora har underholdt. Blir også gøy med DJ-settet til Christine Dancke på tampen av kvelden. Hun spiller fet musikk og er rå å se på når hun DJ-er, sier Markus.

De tre programlederne gleder seg masse til å møte sine herlige morgenlyttere på ekte.

– Vi har lyst til å lage ein skikkeleg fest for våre fantastiske lyttarar! Ei unik oppleving som dei som høyrer på oss kan vinne å vera med på. Og så er det sjukt stas å ha konkurranse med så unik premie. Dette skal bli moro, både på radio og på overnattingstur! Det blir som ein sjukt idyllisk minifestival, sier Ronny.

Skru på radioen klokka 07.30 hver dag fra mandag 20. august for å delta i konkurransen!