P3s nye lørdags-DJs

Her er jentene som skal lydlegge vorspielet ditt – vi sier som trønderne; DÆVVEN!

Silje og Christine
Silje og Christine (Foto: Jeton Kacaniku)

Her er jentene som skal lydlegge vorspielet ditt – en tidligere rapper i lag med en fremadstormende musikkjournalist. Vi sier som trønderne; DÆVVEN!

DJ Pia har pakka platekofferten og flytta over til P1, men det er ingen grunn til fortvilelse. Vi har nemlig dobla antallet DJer, og kan nå avsløre at det er Silje Larsen Borgan og Christine Dancke som skal sørge for feststemning på P3 hver lørdag fra 20-22.

– Silje og Christine kombinerer sjangerløs energi og en teft for nye hits på helt eget vis. Med Norges mest fremadstormende DJs bak spillerne, vil P3 sørge for den heftigste festen hver lørdag, sier en fornøyd musikksjef i P3, Mats Borch Bugge.

Du har nok hørt om dem før. Borgan har i en alder av 24 år rukket å være plateanmelder i VG, og redaktør i Spirit og kulturbransjebladet Farojournalen. Dancke var den første jenta som slo seg fram i den mannsdominerte morsmålsrapjungelen. Låta «jenteinvasjon» snurra hyppig på radioen da den kom i 2003.

– Det er en stor ære å få dele vår favorittmusikk med P3s lyttere, og vi lover å gjøre vårt aller beste for å gi dem en livlig start på lørdagskvelden, forteller jentene.

Dette høres ærlig talt ikke ut som noe du har lyst til å gå glipp av! Silje & Christine har premiere på P3 lørdag 6.mars klokka 20, og vil blant mye annet spille Chiddy Bang & Passion Pit, The Knife, Janelle Monae, A-laget, Parken, Lil’ Kim og Robyn.

LES: Sjekk bloggen til jentene!