Mysen i ekstase

Etter lang tids kamp ble det til slutt Mysen som får besøk av Madcon og Karpe. Se den spennende innspurten på P3sessions sin konkurranse her.

Mysen videregående skole er de heldige vinnerne av skolekonserten
med Madcon og Karpe Diem.

Etter iherdige avstemminger blant de siste 10 finalistene, ble det fredag klart hvem som trakk det lengste strået. 12. februar blir det dobbelkonsert med Madcon og Karpe Diem.

– Det er helt fantastisk! Vi hadde jo håpet, men torde ikke forvente seier. Nå blir det nok superstemning på skolen, konkluderte elevrådsleder Margrethe Solberg like etter at resultatet var klart.

Engasjementet på skolen har vært sterkt både hos elever og lærere.

– Elevene har stemt stort sett ved hver ledig anledning. Det er morsomt å se at skolens 960 elever jobber så iherdig mot et felles mål. De har virkelig fortjent dette, særlig fordi det ikke ble noe juleball dette skoleåret, sier rektor Bjørn Solberg.

Mange av skolens elever var samlet i kantina da vinneren ble offentliggjort på radio i ettermiddag. Og reaksjonen var ikke til å ta feil av da vinneren ble annonsert.

– Det kommer til å bli kjempestemning neste torsdag, mener elevrådslederen.

Resultat:

1. Mysen 129,458
2. Bore 121,558
3. Porsgrunn 70,791
4. Sandbekken 62,504

P3Sessions på Mysen videregående skole blir gjennomført fra klokken 14 – 16 torsdag 12. februar, og sendes live på P3.

Les mer: – Vil være den kule læreren
Les mer: 2008 har vært et tøft år

Les mer: På skolebenken med Madcon og Karpe Diem.

Dette var Mysen videregående skoles begrunnelse til hvorfor de burde vinne:

Elevene på vår skole har lenge ønsket et skoleball med artister.Elevrådet på Mysen vgs har gjennomført en undersøkelse om hvordan skoleball elevene ønsker. I denne undersøkelsen kom det fram at utrolig mange av elevene ønsker å få konsertbesøk av Madcon og Karpe Diem. Disse artistene er veldig populære og ettertraktede og derfor dyre å leie inn.

Vi har forrige semester (19.desember) prøvd å sette sammen et juleball, men har måtte avlyse grunnet økonomiske problemer. Dette har satt sine spor i elevene, ikke minst 3.klasse sitt siste ball. Ved å arrangere et skoleball planlegger vi å donere overskuddet til kreftforeningen fordi vi ønsker å hjelpe andre og bidra til samfunnet. Vi vil vise at ungdommen bryr seg! Vi ønsker å appellere til flest mulige elever for å gjøre dette best mulig og tjene inn en substansiell sum for kreftforeningen. Vi ønsker deres hjelp til å hjelpe andre.


Her kan du se da Madcons opptreden på P3sessions i august 2008:

Se Karpe Diem opptre på Topp 20:

Mer Madcon fra P3TV:
Yosefs stalker.
Madcon i ekstase.

Mer Karpe Diem fra P3TV:

Backstage med Karpe Diem.
På lag med fjortisene?
Karpe Diem fyller tabbekvoten!