P3Sessions til Sunnmøre

Donkeyboy, Karpe og Lars Vaular stikker til Spjelkavik.

Den siste uka har elever, lærere, foreldre, søsken og venner som er tilknyttet en av de ti finalistskolene i P3Sessions Skole stemt til krampa har tatt dem. De har alle drømt om det samme; eksklusivt besøk av Donkeyboy, Karpe Diem og Lars Vaular i skolegården 2. juni.

Enorm respons

Ivrigst av alle har Spjelkavik Videregående skole vært. Takket være iherdig innsats og fantastisk mobilisering setter P3Sessions kursen mot Sunnmøre om to uker, for å gi elevene en skoledag de aldri glemmer.

Responsen på konkurransen har vært enorm. Det har kommet inn over 2 millioner stemmer på P3s nettsider.

Rett bak Spjelkavik fulgte Vågsfjord vidergående skole i Harstad.

Artistene gleder seg

Chriaq og Magdi i Karpe Diem spilte på P3Sessions Skole også i fjor; den gang sammen med Madcon på Mysen videregående skole.

– Det var veldig gøy å være med i fjor, så vi gleder oss til å gjøre en ny runde i juni, sier de.

Rapduoen slapp nettopp albumet “Aldri Solgt En Løgn”.

Slik så det ut da de fremførte “Stjerner” under P3Sessions på Mysen videregående skole i februar 2009:

Også rapperen Lars Vaular ser fram til P3Sessions.

– Jeg har alltid hatt lyst til å spille på P3Sessions. Jeg var på sessionen med Kings Of Convenience og John Olav Nilsen & Gjengen i Bergen i fjor, og det var innmari bra.

Han har tidligere gitt ut to album, og hans “Solbriller På” var en fjorårets store sommerhits. I år har han kapret nytt terreng med technobangeren “Rett opp og ned”. I april urfremførte han den omdiskuterte låta “Kem Skjøt Siv Jensen?” på Lydverket, og 3. mai slapp han albumet “Helt om natten, helt om dagen”.

– Albumet blir forhåpentligvis noe å bryne seg på, sier Vaular selv.

Sjekk ut “Kem Skjøt Siv Jensen?” fra Lydverkets scene på Internasjonalen:

Donkeyboy fra Drammen er Norges største popfenomen på lang, lang tid. De herjet hitlistene med “Ambitions” og “Stereolife” i fjor, og spilte på P3Sessions like før jul.

Her kan du se dem fremføre “Sometimes”:

61 Responses to “P3Sessions til Sunnmøre”

 1. Heggen

  ja, kaffer i faen mase dåkker sånn om den harestua? Spjelkavik på første, og Vågsfjord på andre..Harestua hva ikkje nært å vinne engang!
  Skulle alle de andre skolan i Troms blidd tuillat om Vågsfjord hadde vunne, og kjefta og smelt fordi de fortjente det meir? nei, herregud! Konkuransen gikk ut på å stemme som farsken, kke å krangle sæ til en konsert pga ei eller anna uløkka! roan!

 2. Harestua elev

  Unnskyld meg, men å syte over tapet er så fryktelig barnslig. Og i tillegg komme med dumme kommentarer som “Spjelkavik suger” fordi man er sjalu er bare dumt. De hadde en god grunn, og jeg er også en av de som blir flau på våres vegne.

  De fortjente den seieren, og det å slenge helt unødvendige kommentarer er bare barnslig.
  Å ta opp en ulykke i forbindelse med denne konserten er bare dumt. Dere misbruker ulykken ved å si at dere sørger og slikt, og derfor fortjener dere konserten? Hvilken grunn er det?

 3. Grua gutt

  det er ingenting å være flau over dere har jo ikke dritidere ut. eller hva?