P3Sessions til Sunnmøre

Donkeyboy, Karpe og Lars Vaular stikker til Spjelkavik.

Den siste uka har elever, lærere, foreldre, søsken og venner som er tilknyttet en av de ti finalistskolene i P3Sessions Skole stemt til krampa har tatt dem. De har alle drømt om det samme; eksklusivt besøk av Donkeyboy, Karpe Diem og Lars Vaular i skolegården 2. juni.

Enorm respons

Ivrigst av alle har Spjelkavik Videregående skole vært. Takket være iherdig innsats og fantastisk mobilisering setter P3Sessions kursen mot Sunnmøre om to uker, for å gi elevene en skoledag de aldri glemmer.

Responsen på konkurransen har vært enorm. Det har kommet inn over 2 millioner stemmer på P3s nettsider.

Rett bak Spjelkavik fulgte Vågsfjord vidergående skole i Harstad.

Artistene gleder seg

Chriaq og Magdi i Karpe Diem spilte på P3Sessions Skole også i fjor; den gang sammen med Madcon på Mysen videregående skole.

– Det var veldig gøy å være med i fjor, så vi gleder oss til å gjøre en ny runde i juni, sier de.

Rapduoen slapp nettopp albumet “Aldri Solgt En Løgn”.

Slik så det ut da de fremførte “Stjerner” under P3Sessions på Mysen videregående skole i februar 2009:

Også rapperen Lars Vaular ser fram til P3Sessions.

– Jeg har alltid hatt lyst til å spille på P3Sessions. Jeg var på sessionen med Kings Of Convenience og John Olav Nilsen & Gjengen i Bergen i fjor, og det var innmari bra.

Han har tidligere gitt ut to album, og hans “Solbriller På” var en fjorårets store sommerhits. I år har han kapret nytt terreng med technobangeren “Rett opp og ned”. I april urfremførte han den omdiskuterte låta “Kem Skjøt Siv Jensen?” på Lydverket, og 3. mai slapp han albumet “Helt om natten, helt om dagen”.

– Albumet blir forhåpentligvis noe å bryne seg på, sier Vaular selv.

Sjekk ut “Kem Skjøt Siv Jensen?” fra Lydverkets scene på Internasjonalen:

Donkeyboy fra Drammen er Norges største popfenomen på lang, lang tid. De herjet hitlistene med “Ambitions” og “Stereolife” i fjor, og spilte på P3Sessions like før jul.

Her kan du se dem fremføre “Sometimes”: