Vinneren kåres i dag

10 skoler kniver om spektakulært besøk i skolegården.

2. juni blir en spesiell dag for en av disse skolene. Da pakker nemlig P3Sessions kofferten med Lars Vaular, Karpe Diem og Donkeyboy, og setter kurs mot en skolegård ett eller annet sted i landet.

Avstemmingen er nå stengt – resultatet offentliggjøres i Popsalongen og på P3.no før klokka 14 i dag.

Disse ti skolene kan vinne konsert. 18 mai kårer vi vinneren på p3.no – stem på den skolen DU mener bør få besøk. Vi viser ikke ut resultatene nå for å bevare spenningen. Lykke til!


Du kan stemme så mange ganger du vil, men all bruk av automatiserte stemmerutiner og lignende vil føre til at din ip-adresse blir sperret i 4 timer eller mer. Fra fredag blir resultatet skjult for å gjøre det ekstra spennende. Mange skoler og arbeidsplasser deler ip-adresse og kan derfor risikere å bli sperret ute dersom det stemmes mye. Skjer dette, be it-ansvarlige/ansvarlige ta kontakt med NRK så finner vi en løsning.

Lars Vaular

Bergensrapperen Lars Vaular (25) har tidligere gitt ut to album, og hans «Solbriller På» var en fjorårets store sommerhits. I år har han kapret nytt terreng med technobangeren «Rett opp og ned». Sist uke urfremførte han den omdiskuterte låta «Kem Skjøt Siv Jensen?» på Lydverket, og 3. mai slapp han albumet «Helt om natten, helt om dagen».

– Albumet blir forhåpentligvis noe å bryne seg på, sier Vaular selv.

Sjekk ut «Kem Skjøt Siv Jensen?» fra Lydverkets scene på Internasjonalen:

(artikkelen fortsetter under)

Konserten i juni blir Lars’ første P3Session. Han gleder seg:

– Jeg har alltid hatt lyst til å spille på P3Sessions. Jeg var på sessionen med Kings Of Convenience og John Olav Nilsen & Gjengen i Bergen i fjor, og det var innmari bra.

Karpe Diem

Chriaq og Magdi i Karpe Diem spilte på P3Sessions Skole også i fjor; den gang sammen med Madcon på Mysen videregående skole.

– Det var veldig gøy å være med i fjor, så vi gleder oss til å gjøre en ny runde i juni, sier de.

Rapduoen slapp nettopp albumet «Aldri Solgt En Løgn».

Slik så det ut da de fremførte «Stjerner» under P3Sessions på Mysen videregående skole i februar 2009:

Donkeyboy

Donkeyboy fra Drammen er Norges største popfenomen på lang, lang tid. De herjet hitlistene med «Ambitions» og «Stereolife» i fjor, og spilte på P3Sessions like før jul.

Her kan du se dem fremføre «Sometimes»: