P3 i sommer?

Bli med på kanogrilling og utedoraid i P3sommer!

Mari Garås Monsson, Webjørn Svendsen Espeland og Sven Bisgaard Sundet er folka som skal holde deg med selskap på dagtid i P3sommer. Du har hørt dem før i Banden, Urørt, og P3morgen – nå er de klare til å holde deg med selskap i sommer, og stemningen er på topp!

P3sommer med Webjørn, Mari og Sven går fra 12 til 16 på hverdager, og fortsetter frem til klokka 20 med Stian Eliassen – også lørdag og søndag.


– Vi skal lage skikkelig sommerstemning med god musikk, gjester, og masse konkurranser i alle sendingene sier Mari. Vi skal selvfølgelig også oppdatere lytterne på de viktigste agurknyhetene, hvor det mest spennende fra bloggverdenen også blir tatt med.

Jakt på sommerhits

P3sommer-gjengen legger også ut på en tidsreise i sommer, hvor de dykker i P3-arkivene på jakt etter gamle klipp og herlige sommerlåter. De skal også holde jevnlig kontakt med bandet Kvelertak som er på turné med Converge.

I tilegg til alt dette vil P3sommer også by på oppdateringer fra en norsk vikingtokt som er på vei til Skottland, og grilling av den litt uvanllige sorten.

– Vi skal grille en kano i den første sendinga, lover Sven, og det er tydelig at han gleder seg til å se resultatet.

Hvis du lurer på hvordan det går, hør på P3sommer fra og med mandag!

Sladder fra utedo

P3sommers utsendte reporter Webjørn, har mange planer for sommeren.

– Jeg skal snike meg rundt på forskjellige hyttedoer på jakt etter gammelt ukebladsladder. Spesielt sladder om Jan Teigen og Sputnik, smiler Webjørn.

Sommerhits utgjør en stor del av P3sommer-sendingene, og her har alle sine klare favoritter.

– Jeg måtte spørre mamma om lov for å sitte oppe å se Topp 20 slik at jeg kunne se videoen til 74-75 av The Connelli, sier Sven.

Webjørns beste sommersang-minne stammer fra 1998, og var fra en ung og uskyldig tid.

La Copa De la Vida av Ricky Martin må være den sangen jeg har beste minner til. Det var sommeren 1998, det var Alanya og det var rusbrus, mimrer Webjørn.

– Jeg har haugevis med gode sommerlåter fra de siste åra, men de sterkeste sommerlåtene, som virkelig har satt seg i ryggmargen, er fra før jeg ble tenåring, forteller Mari. Sommeren var en endeløs rekke av skolefri og moro, og høydepunktet var håndballcuper og ikke minst disco på kveldene! Husker godt Pras – Ghetto Superstar fra 1998. Jeg var 12 år, hadde langt pistrete hår og følte meg ekstra kul når jeg hørte den låta. Tror jeg prøvde å være hun Mya i sangen litt..

P3sommer med Mari, Webjørn og Sven fra 12-16 på ukedager, og Stian fra 16-20 hver dag!