På plass blant rot og dritt

Onsdag sender Banden direkte fra Norges verste hybel.

På onsdag kan du høre Banden live fra Norges verste hybel!

Kollektivet Villbo på Svartlamon i Trondheim ble kåret til Norges verste hybel etter en knallhard kamp mot andre kråkereir og falleferdige fjøs. Håvve heter fyren som bor der. Der bor visstnok flere der, men vi har ikke sett noen andre enda. Han har i hvert fall vunnet seg et opphold på en hotellsuite, en ganske så vakker pokal, i tilegg til onsdagens Banden-sending.

Her kan du høre kåringen av vinneren: Juryens avgjørelse

Slik hørtes det ut da en av beboerne i Villbo fikk beskjed om at deres hybel hadde vunnet: Vinneren av Norges verste hybel.

Livet i Villaen

Dette blir en Banden-sending litt utenom det vanlige, der Bandens reportere Grete Strøm, Nareas Sae-Khow og Ludvig Løkholm Lewin skal boltre seg det falleferdige kollektivet.

Banden får også besøk av bandet 22, som skal holde dere med herlig musikk under sendinga. De slipper debutalbumet FLUX samme dag, og da skal de selvfølgelig være med på sirkuset. De skal også bistå med litt andre ting, for det er ikke bare radio som skal lages i kollektivet Villbo denne dagen.

HER skal det lages mat. (Foto: P3)
HER skal det lages mat. (Foto: P3)

– Ludvig skal sammen med Mats Paulsen fra 22 prøve å lage mat i kollektiviet, og med prøve så mener vi at de skal prøve å lage noe spiselig ut av det de finner i hybelen, sier Sven Bisgaard Sundet fra Banden.

Mats er nemlig en god hjelp, for her snakker vi om en ekte matgründer. Han er en av gründerne av isbarkjeden Cielo i Trondheim, i tilegg til at han kom på andreplass i den norske utgaven av Masterchef. Hvis ikke han klarer å lage noe spiselig i kråkereiret på Svartlamon, så klarer ingen det.

Sjekk ut: De andre hyblene i konkurransen. Her er det mye nasty shit.

Sjekk ut 22 på myspace!

Stemningsrapport

Det er bare å holde seg i nærheten av radioen, for når Banden sender fra norges verste hybel, er det med mange overraskelser. Dere får rett og slett oppleve hvordan det er å bo i norges verste hybel, i tilegg til masse god musikk og innslag fra Bandens faste stemmer.

P3.no skal være der under hele sendinga og sørge for at du får den nødvendige stemningsrapporten fra hva som skjer når Banden lager radio fra Norges verste hybel.

Hør sendingen live på P3, onsdag 22 september kl. 1600!