Omer Bhatti = TEIT

Hit-elsker Niklas Baarli og Urørt-Mari er ikke nådige i ukas “Heit eller Teit”!

Du kjenner Mari Garås Monsson fra Urørtsendingene, og senest i januar var hun programleder på NRK3 for Urørtfinalen 2011. Niklas Baarli har de siste ukene vært å finne i Popsalongen på P3, men du har kanskje hørt han i P3helg, eller på søsterkanalen mP3, hvor han sjefer morgenshowet.

Her deler de pluss og minus med deg, i ukas “Heit eller Teit”!

Maris heite:

Fjorden Baby!

Jeg hadde nesten glemt hvor glad jeg var i dette bandet, før jeg så de i teltet på Youngstorget under Bylarm for et par uker siden. Et heftig lasershow omkranset bandet, og de beviste til det fulle at de er et liveband uten sidestykke.

Videoreportasje:
Loddefjorden, Baby!

Blant all Bergenshypen; dette må jo være det feteste av dem alle, når alt kommer til alt?

På toppen av alt slippes det nye albumet Se Deg Rundt I Rommet 4. mars, og med smakebitene jeg har fått høre så langt kan det se ut til å bli et av de store høydepunktene hittil i år. Fjorden Baby! er rett og slett det heiteste jeg venter på akkurat nå.

Se musikkvideoen til låta “Himmelen”:Vår og festivalsurfing

Den siste uka har sola varmet Trondheim hver eneste dag, og enkelte steder i byen er det bar asfalt. Det er sykt digg, og hva passer vel bedre enn å kombinere tidlig vårfølelse med å surfe nettet etter potensielle festivaler å dra på til sommeren?

For tida sikler jeg på Primavera i Spania i mai, som omtrent har booka alt jeg vil se (unntatt Arcade Fire, men la gå.. så bandet levere en gnistrende god konsert på Hove ifjor). Øyafestivalen kommer hakk i hel, og frister stadig vekk med nye høydepunkt. Endelig får jeg sett Janelle Monáe på scenen! Hurra!

Blir det kanskje Hove, Slottsfjell og Træna også? Vi får se.. En heit syssel for tida er uansett å surfe festivalprogram.


Bob Hund – Popsång mot min vilja

Herlig, ironisk låt fra de svenske heltene i Bob Hund. Bare sjekk ut videoen til den nye singelen. Det har jeg gjort, mange ganger, denne uka. Hotness.

Niklas’ heite:

Charlie Sheen

For en helt. Det er alltid hett når det rabler for noen i Hollywood, og spesielt når det er en fra mine favoritt tv-serier (Two And A Half Men). Utrykk som “tigerblood” og “winning” gjør Charlie Sheen til en av mine ultimate favoritter for tiden.

Face it folks, you just feel better when you say it. #WINNING


Willow Smith!

Det er vel strengt talt ikke lov å si at det er heit – hun er jo bare 10 år. Men igjen, det er det som gjør at dette er hett. Napp meg i barten, dette er helt galskap.
Twister

Masse fysisk berøring med en unnskyldning. O hyes. Inviter alle de heite venninnene og kompisene på en spillkveld and let the games begin.

Spill twister, mener Niklas Baarli. (Foto: CC/flickr.com/hendricksphotos

Maris teite:

VM-underholdninga

Katzenjammer er dårlig booking under ski-VM, mener Urørts programleder. (Foto: Promo)

Jeg skal innrømme at jeg koser meg med å se Gull-Bjørgen knuse alt som er, og at jeg merker sportsinteressen vokser i meg under spennende mesterskap som dette. All kred til moderkanalen for gode sendinger.. Men kveldskonsertene, hva skjer med de?

Flere ganger den siste uka har jeg satt kaffen i vrangstrupen. Norge har et hav av gode artister, og jeg finner utvalget som har spilt så langt litt rart.

For å sitere ei venninne av meg når vi satt benka foran tv-en søndag ettermiddag (Akkurat da var det Katzenjammer, som i ført det mest “norske” de hadde funnet av lusekofter stod på scenen for å imponere.):

“Det er godt vi får vist fram hvor sur og jævlig norsk musikk er”. Say no more.


Admiral P – Snakke litt

Man kan si mye om Admiral P og radiohiten “Snakke litt”. Jeg føler det toppa seg greit når jeg denne uka også fikk se musikkvideoen, som i grunn bekrefter alt jeg hadde sett for meg i hodet. Av kleinhet.

Hva skal jeg si? “Hei du, jeg vil ikke snakke litt med deg”.


John Galliano og Jødehets

Regner med de fleste har fått med seg ukas mest teite uttalelser fra mr. John Galliano.
(- Jeg elsker Hitler, folk som deg skulle vært døde i dag, din mor og dine forfedre ville blitt gasset i hjel).

Det er godt motebransjen tar til fornuften, og at Dior like gjerne sparka hele fyren.

Niklas’ teite

Hårkrise er definitivt ikke kult, og Niklas takker Justin Bieber for feil sveis. (Foto: Privat)

Justin Bieber med ny hårsveis

Den lille sjarmisen har nå hatt en distinktiv hårsveis i.. hvor lang tid?

Nå som jeg har spart, spart og spart, så har han faen klippet den bort? Samme forbanna dag som jeg ENDELIG fikk den samme?

O-Bee

”Endelig” var han ute med låt. Mannen som har blitt kjent for å gjøre ingenting, bortsett fra å vase rundt i skyggen til Michael Jackson. Som en mystisk er-jeg-sønnen-til-MJ-eller-ei norsk gutt.

Superteit er han faktisk, og det hele blir langt fra bedre når BETTAN er den som går ut og forsvarer han i media. Forresten så er vel låta heller ikke helt konge.

Intervju: Omer Bhatti gjester Skavlan

Ipad 2

Okey, så er dette kanskje “heit” for the teknogeeks der ute. Men for meg, mannen i gata, så blir dette bare ekstrautgifter. Når nerdene nå plutselig har blitt hippe og skal flotte seg med dyre duppeditter må jo vi – den vanlige a4 som ikke drar på cafè for å drikke cafè latte, og sykler bysykkel ta oss selv i nakken, og til slutt kjøpe dette håpløse produktet ingen egentlig vet hva man skal bruke til.

Hvorfor? Fordi nerdene, de som før satt hjemme låst bak døren og spilte dataspill nå har blitt den nye ”cool” ,og taster rundt på dette flotte nettbrettet sitt – og hvem må følge etter for å ikke havne i bakleksa? Jo, mannen i den forbanna gata..

Hei Apple, vennligst fjern noen tusen fra kontoen min, slik at jeg ikke ser dum ut på toget fremover. Jeg må nemlig trykke på en av dine nettbrettskjermer uten å helt vite hvorfor jeg ikke bare kunne hatt en billigere laptop som gjør det samme, og mer.

LES: Ski-VM er teit
LES: Toppløse protester
LES: Pornofilm på byen