Passerte 100 millioner

Daft Punks «Get Lucky» har nå passert 100 millioner avspillinger på Spotify. Trolig er låta blant de som har kommet aller raskest dit.

Selv om Liam Gallagher mener han kunne ha skrevet den på én time, har Daft Punk-låta «Get Lucky» nå passert 100 millioner avspillinger på Spotify. Det er trolig mer enn alle Oasis- og Beady Eye-låtene til sammen.

Sofie Grant er PR-sjef for Spotify i Skandinavia. Foto: Spotify.
Sofie Grant er PR-sjef for Spotify i Skandinavia. Foto: Spotify.

Det var trolig sist uke at «Gety Lucky» passerte den magiske grensa for 100 millioner avspillinger, mens den i skrivende stund står på litt over 104 millioner.

– En strålende suksess

Dermed er den i godt selskap, sammen med låter som David Guettas «Titanium», Gotyes «Somebody That I Used To Know», Carly Rae Jepsens «Call Me Maybe», Psys «Gangnam Style» og hele to låter fra Macklemore & Ryan Lewis – «Thrift Shop» og «Can’t Hold Us».

– Daft Punk har hatt en strålende suksess på Spotify med «Get Lucky», som satte rekord som den mest spilte låten den dagen den ble sluppet, både i USA og Storbritannia, sier PR-sjef for Spotify i Skandinavia, Sofie Grant til P3.no.

Hun bekrefter også overfor NRK at utviklingen av strømme-tallene til Get Lucky gjør den til en av de låtene som har passert 100 millioner strømminger aller raskest.

Daft Punks "Get Lucky" har vært en suksess fra dag én. Foto: Promo.
Daft Punks «Get Lucky» har vært en suksess fra dag én. Foto: Promo.

Rekorder fra dag én

I det gode selskapet av låter som har passert 100 millioner strømminger finner vi også Aviciis «Levels», Calvin Harris’ «We Found Love», Imagine Dragons’ «Radioactive» og Rihannas «Diamonds».

Get Lucky ble gitt ut i april og den franske duoen Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem-Christo slo allerede første dag på Spotify rekorden for antallet strømminger på ett døgn.

Låta toppa tidenes aller først Spotify-liste, mens den etter å ha vært en av årets største sommerhiter, nå altså har nådd enda en milepæl.

Men det er ikke bare innen lydstrømming av låta at det går bra. Også på Youtube har videoen til Get Lucky passert 100 millioner visninger.

Daft Punk, «Get Lucky»: