Pensjonister med rocka hevn

Det svenske pensjonistparet fikk nok av sin bråkete nabo og tok hevn med tungrock.

I Sverige har et pensjonert ektepar skapt overskrifter etter å ha reagert på en nabo som de mente forstyrret dem med «slitsom» lyd.

De svenske pensjonistene skal ifølge tiltalen ha stilt høyttalerne i kjelleren mot naboens soverom og skrudd på full guffe. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com.
De svenske pensjonistene skal ifølge tiltalen ha stilt høyttalerne i kjelleren mot naboens soverom og skrudd på full guffe. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com.

Maiden på full guffe

Mannen og kvinnen på henholdsvis 81 og 71 år gikk lei av at de nyinnflytta naboene bråkte og satte derfor høyttalerne mot veggen og skrudde Iron Maiden på full guffe.

De to er nå tiltalt for forholdet, men nekter for at de har gjort noe slikt.

Tiltalen sier at de to skal ha vært enige om det de gjorde, og at de har plaget naboen med høy musikk fra oktober i fjor til februar i år.

– Trakasseriene har bare fortsatt, jeg er helt knust. Hvordan skal jeg kunne bo her videre? Sier naboen i avhør ifølge avisa Aftonbladet.

– Helt sykt høyt

En annen nabo skal ha forsøkt å megle mellom de to og mener de nyinnflytta er blitt utsatt for rein terror.

– Lydvolumet i kjelleren var helt sykt høyt, man kunne høre musikken helt ut på gata. Situasjonen er ekstrem, sier naboen til avisa.

De to pensjonistene skal ha spilt Iron Maiden-låta «Afraid To Shoot Strangers» da politiet i vinter måtte bryte seg inn gjennom parets inngangsdør. Da oppdaget lovens lange arm også et stereoanlegg i kjelleren, retta inn mot naboens soveromsvegg.