Prisene som aldri kom på TV

Her ser du alle de uoffisielle prisene vi ikke rakk å dele ut under TV-sendingen til P3 Gull.

Alle de største prisutdelingene har en gruppe priser som aldri blir vist på TV. Det skulle bare mangle at ikke P3 Gull hadde det samme.

Denne saken gir deg oversikt over de uoffisielle prisene som ikke ble delt ut på P3 Gull i går. Kanskje like greit at det ikke ble noe TV-tid på dem.

Årets hårfarge

Prestisjetunge «Årets hårfarge» hadde som vanlig mange konkurrenter. De cleane klassikerne «blå» og «rosa» hadde for eksempel sterke comeback i 2015. Likevel var det tilbakevendte «Slim Shady-gul» som gikk av med den store seieren. Her representert ved Honningbarna-vokalist Edvard Valberg.

Edvard Valberg. Skjermdump, P3 Gull
Edvard Valberg. Skjermdump, P3 Gull

Årets «ballen er rund»

Vi var tilstede på rød løper og spurte kjendisene hvem de trodde ble kveldens store vinner. Den minst risikable spådommen fikk vi av Ida Fladen, som «trodde det ble litt forskjellige vinnere.» Bortsett fra at Astrid S stakk av med halvparten, fikk Ida rett i gamblingen sin: det ble litt forskjellige vinnere.

Årets lengste tabloide omvei

Norske kjendisjournalister er like på utkikk etter en lettkledd Astrid S-overskrift, som heroinistene i Brugata er på utkikk etter et skudd. Dagbladet stakk av med den aller beste dette året.

Skjermdump, db.no
Skjermdump, db.no

Årets minst ansvarlige (kommende) pappa

DJ, danseentusiast og Klovn i Kamp, Fingern, hadde sett seg ut et eneste mål for P3 Gull-kvelden: gratis alkohol. Fingern venter barn med sin utvalgte kjendisfru Jenny Skavlan. I lys av de mange våkenettene dere har i vente, Fingern, unner vi deg en god fest!

Årets mest ansvarlige pappa

Tomine Harket gjorde Bebe Rexhas vers på Nico & Vinz’ hjemkomne hit «That’s How You Know». Far (og vinner av «Årets nykommer» på P3 Gull 1982 ) Morten Harket, hadde husets beste seter.

Pappa Morten Harket på første rad. Skjermdump, P3 Gull
Pappa Morten Harket på første rad. Skjermdump, P3 Gull

Årets «alien technology»

Programlederne tok med seg et 360 graders kamera inn i garderoben før showet. Det skapte oppstandelse hos P3-publikummet.

Skjermdump, facebook.com/nrkp3
Skjermdump, facebook.com/nrkp3

Årets hviteste smil

Greit nok, Chirag satt fyr på huset da han sparket igang P3 Gull. Men en fullsminka Magdi halvveis ut i «Hvite menn som pusher 50», brant seg inn i hukommelsen ganske umiddelbart. I karakter som den hvite mannen «Nils», som antakeligvis pusher 50, leverte Magdi en arrende opptreden. På en hinsides bra måte.

Magdi som Nils (50). Skjermdump, P3 Gull.
Magdi som Nils (50). Skjermdump, P3 Gull.

Se Karpe Diems elektriske åpning av P3 Gull med «Hvite menn som pusher 50»:

https://www.youtube.com/watch?v=3UopIpcpBLw