PSY samarbeider med Queen?

Sørkoreanske PSY vil samarbeide med idolet sitt, Brian May.

Etter YouTube-hits som Gangnam Style og Gentleman ser det ut som PSY er i ferd med å nå drømmen sin. I et intervju med Radio 1 i går, bekrefter stjernen et møte med Queen-gitarist Brian May.

– Dere husker da jeg fortalte om hvor stor fan jeg er av Brian May? Nå ser det ut som om drømmen om et møte går i oppfyllelse, forteller PSY til radiokanalen.

Jeg hadde aldri blitt popstjerne om ikke det var for Queen

PSY var i London hvor han opptrådte på Sunday’s Capital FM Summertime Ball. Det var under dette oppholdet artistene avtalte en prat om et eventuelt samarbeid, det melder The Independent.

Artisten har tidligere uttalt hvor stor innflytelse Queen har hatt på karrieren hans. – Jeg hadde aldri blitt popstjerne om ikke det var for Queen, sa han i et intervju til The Sun.

Ny hit

Hans nyeste singel, Gentleman har fått over fire millioner klikk på YouTube. Selv om låten har blitt godt tatt i mot ser det likevel ikke ut som den blir like stor som landeplagen Gangnam Style, som er den mest sette videoen på YouTube. Videoen er per i dag sett over 1,5 milliard ganger.

Les også: PSY med ny YouTube-rekord

Se musikkvideoen til «Gentleman»:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ?feature=player_detailpage&w=640&h=360]

PSY-kopi

PSY ble nylig utsatt for identitetstyveri. Under filmfestivalen i Cannes skal det ha vært en fyr som gikk under hans navn. Han presenterte seg selv som den største popstjernen i Sør-Korea, og fikk feste med Bond-skuespilleren Naomie Harris. Han danset også på et fransk TV-show og takket ja til å komme på flere tilstelninger.

Ikke lei av Gangnam Style? Se den her:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0?feature=player_detailpage&w=640&h=360]