Ronny presenterer sexleketøy

Dere fikk det som dere ville – Ronny ledet Juntafil.

Da Tuva utfordret Ronny til å lede Juntafil, programmet om kropp, sex og følelser, under P3aksjonen, skulle han ha 400.000 kroner for det. Ikke til seg selv, altså, men til Regnskogfondet.

Innen klokka 12 på torsdag måtte det ekstremt hårete målet være nådd, og P3s lyttere mobiliserte og klarte å samle inn 100.000 kroner på 40 minutter, slik at målet på 400.000 ble nådd.

Norges koseligste mann måtte altså være programleder for Norges pinligste radioprogram.

– Det der hadde jeg adri trudd skulle gå, jeg trodde jeg var safe, sa Ronny da telleren på P3.no viste 418.000 da klokka bikka 12.

– Jeg var klar for å vinke farvel til hele greia, og Silje og Tuva var supernervøse for at det ikke skulle bli noe av, fordi to minutter på 12 så manglet det fortsatt 10.000 kroner, forteller han.

Fleshlight og vibrator

Men siden P3lytterne stilte opp med cash, så ble det altså noe av, og Ronnys debut som programleder i Juntafil var stappfull av sexleketøy. Han fikk nemlig besøk av Siri fra Kondomeriet, og hun hadde med seg masse spennende utstyr som skulle vises frem.

Det er ikke til å stikke under stol at Ronny ikke akkurat er typen som er komfortabel med slikt, men selv om han ble flau måtte han blant annet vise frem både fleshlight og vibratorer… Ronny måtte selvfølgelig teste sistnevnte mot nesetippen for å kjenne på virasjonen.

Det var kraftige greier. Topp, topp, topp!Ronny med vibrator på nesa

– Det var ganske jævlig å være Juntafil-programleder. Delen der Juntafil-panelet kom på besøk gikk egentlig ganske greit, helt til de begynte å stille meg spørsmål. Da ble det flaut.

– Hvorfor blir du så flau?

– Fordi sex er private greier. Det hører ikke til… eller jo, det er jo superviktig at vi har program som Juntafil, men mitt sexliv hører ikke til på radio. Det bør holde seg hjemme.

Gira på leketøyene Ronny viste frem?

    Her kan du by på «RONNYS SEXYTIME-FORUNDRINGSPAKKE FOR VOKSNE»

Ronny putter fingeren i fleshlighten. Se hvor flau han blir av sexgreiene her: