Rørt til tårer av Sondre Justad og Bendik

Det ble for mye for bursdagsbarn Silje Nordnes da hun ble overrasket med en Kari Bremnes-låt hun elsker. Se hele seansen her.

Det er ikke bare bare å ha bursdag som en del av P3morgen. Tidligere år har dagens bursdagsbarn Silje, for eksempel, blitt invitert til å spise sushi av Live Nelviks nakne kropp, og fått besøk ved pulten av Anne Holt.

Hør hele bursdagssendinga her!

Musikalsk presang

Etter å ha danset med et mariachi-band inn i studio og hilst på Torill og Nando fra “Hundepatruljen”, måtte den ferske 33-åringen navigere seg noen etasjer ned til NRKs K15-studio – stedet der mange musikalske radioopptredener framføres.

Her hadde Bendik og Sondre Justad gjemt seg for å gi Silje en gave i form av musikk: en cover av Kari Bremnes-låten “E Du Nord”, som Ronny og Markus på forhånd visste er en av hennes absolutte favorittlåter.

– Den hørte jeg på senest i går, fortalte Silje og gispet da hun fikk vite hva hun skulle få bevitne. Ronny svarte med å fortelle at han måtte høre på låta 20 ganger etter å ha sett Justad og Bendik øve den inn dagen før.

– Det blir for mye for meg, sa bursdagsbarnet rett før pianoet innledet sangen.