Dette er årets låt!

Folket har talt – «Runnning to the sea» vant prisen for årets låt under P3 Gull!

Röyksopp & Susanne Sundfør vant med låta «Running To The Sea» publikumsprisen «Årets låt» under historiens første P3 Gull.

Röyksopp & Susanne Sundfør vant derfor over låter som sommerhitten «Am I Wrong» av Envy, coverlåta «Pstereo» av ferske Emilie Nicolas, «Out Of Yourself» av ringreven Truls og knallharde «High Five For Live» av Blood Command.

Se, hør og les om de andre nominerte her!

Dette mente juryen som plukket ut de nominerte om låta:
Når de sterkeste kreftene i norsk musikkliv slår seg sammen for Lydverkets siste TV-innspilling, blir det ikke dynamitt, men snarere lyden av natur, en varsom vind som vandrer over vidda. Låten er nær perfekt komponert, og med tilslag av gripende vokal fra en av landets sterkeste kvinnestemmer.

Röyksopp & Susanne Sundfør

Se også: Bildene fra siste sending med Lydverket TV her!

Låta «Runnning To The Sea» var opprinnelig kun et live samarbeidsprosjekt i forbindelse med Lydverkets aller siste TV-sending i 2012. Utfallet ble imidlertid og fikk så god respons at P3 valgte å A-liste låta. Etter det har den blitt spilt å høy rotasjon på kanalen og ligget til sammen 10 uker på VG-lista. Se hele sendingen og premiereopptredenen på låta under: