– Så gøy at jeg har ikke ord!

Gabrielle gleder seg stort til Norges beste sommerfest – VG-lista Topp 20.

Gabrielle var nylig på besøk hos Øystein Røe Larsen i Topp 20 på P3. Hun er en av de mange som skal opptre på Topp 20-showet i Oslo i kveld sammen med blant annet Chris Medina og Fjorden Baby!

Hør artistene og les alt om Topp 20-showet her!

Gabrielle er tidligere X-factor-deltager, og har sneket seg inn på P3s spillelister med låten «Ring meg» i tillegg til en plass på Topp 20-lista. Selv om hun er en erfaren artist kjenner hun at det kribler i forkant at opptredenen på Rådhusplassen.

– Jeg tror jeg blir sunt nervøs, for du må kjenne kriblingen i kroppen for å gjøre en god opptreden. Dette er helt nytt for meg. Jeg har stått på mange scener, men Topp 20 er jo virkelig det store gjennom sommeren. Det er liksom helt ok da, ler Gabrielle.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/06/P3nett-Gabrielle-del-1-2.mp3|titles=Gabrielle på besøk hos Topp 20]

Sjekk ut Topp 20 på P3 her!

Se videoen til «Ring meg» her

I tillegg til å være artist er også Gabrielle radiovert, og hun trivdes tydelig i studio med Øystein under Topp 20-sendinga. Tidligere har hun sunget mye på engelsk, men i «Ring Meg» klanger den sterke bergensdialekten klart mellom tonene.

– Det er så deilig å få vekk filteret, og la alle tankene få komme ut. Noen ganger er det ikke alltid at man klare å formidle alle følelsene man har på engelsk, så nå var det fint å komme med litt norsk musikk, sier Gabrielle.

Hør hele Topp 20-sendingen på nytt her

Se høydepunkter fra Topp 20 i 2010. Kanskje Gabrielle skaper et av årets høydepunkter?

Gabrielle forteller at «Ring meg» handler om den følelsen man har etter sin første deit med noen, der man føler at den andre parten kommer til å ringe, men at man likevel vet innerst inne at det aldri kommer til å skje.

– Det handler om den deiten der han sier at «du er så bra og så fantastisk», og du tenker at da ringer han, men det gjør han jo aldri, ler Gabrielle.

Hvis du ikke befinner deg i Oslo den 17 juni for å se showet på Rådhusplassen, kan du kanskje få med deg konsertene i Stavanger, Bergen eller Trondheim:

Rådhusplassen, Oslo: 17. juni
Stavanger: 29. juni
Trondheim: 6. juli
Bergen: 13. juli