Se 30 Seconds to Mars hos P3!

Jared Leto og hans band fremførte «City of Angels» live i Popsalongen. Sjekk den eksklusive livelåten og intervjuet med bandet her!

Jared Leto. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Jared Leto. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Med over ti millioner solgte album på verdensbasis og en drøss med svære Hollywood-filmer å slå i bordet med trer Jared Leto, frontfigur i arenarockbandet 30 Seconds To Mars, inn i Popsalongens studio en grå onsdag formiddag.

Hitlåter og desinfeksjon

Iført hatt, solbriller med gjenskinn og basketsko som hadde gjort Justin Bieber grønn av misunnelse, kommer vokalisten mot oss som er inneklemt innerst i studioet de skal intervjues og fremføre sangen «City of Angels» i.

– Nesten alle jentene i avdelingen har møtt opp for å se deg, Jared, sier jeg.

– Ja, og alle guttene sto ved heisen og ventet på meg, svarer han.

Megastjernen forsøker å hilse med knyttet neve. Det går rett i dass. Kjekkasen ender med å håndhilse på et-par tre mennesker. Like etter vasker han seg med et desinfeksjonsprodukt. Vi blir litt satt ut, men tilgir ham siden han er skikkelig kjent og dessuten veldig kapabel til å lage svære hitlåter som «Closer To The Edge», «The Kill (Bury Me)» og «This Is War».

Les Asbjørn Slettemarks anmeldelse av 30 Seconds To Mars – LOVE LUST FAITH + DREAMS

Spiller gratiskonsert i Oslo i ettermiddag

Praten med Ronny Brede Aase, for anledningen Popsalongen-programleder på dagens sending, glir lett.

I løpet av den trivelige praten, som i store trekk handler om hvor bra Norge er (norsk laks og brød er visstnok lovely), får bandets lojale og stadig voksende fanskare en meget hyggelig annonsering: 30 Seconds To Mars skal nemlig spille en uannonsert konsert klokken 17.00 i parken Birkelunden i Oslo.

Vi får vite at gjengen fra Los Angeles er veldig klare for å opptre foran Oslo-beboerene.

– Det er en måte på å si takk til fansen på, sier Leto og følget, før de spiller en ekstremt fintfølende akustisk versjon av «City of Angels».

Se 30 Seconds to Mars fremføre «City of Angels» live i Popsalongen:

 

Se intervjudelene med Jard Leto og co.: