– Det var helt fantastisk

12.000 glade trøndere møtte opp på VG-lista-konserten i Trondheim. Se alle høydepunktene her!

Etter at 70.000 mennesker møtte opp på Rådhusplassen i Oslo 20. juni, var første stopp på VG-lista Topp 20-turneen Trondheim. Christine Dancke ledet showet der noen av landets mest populære artister har stått på scenen og fremført hits etter hits.

Se alt VG-lista fra Rådhusplassen her.

– Trøndere er vårt type publikum. De liker å ta seg en fest, når det er tid for å ta seg en fest, fortalte OnklP til P3.no tidligere i dag.

Se bildegalleri øverst i saken.

– Het fantastisk

Som bestilt har sola skint i hele dag og stemningen har vært på topp. Allerede klokken 06.00 i dag stod flere tenåringsjenter i kø for å sikre seg plass i Golden Circle.

I fjor var det mellom 8.000-10.000 mennesker som møtte opp på Toget, men i år var det hele 12.000 festglade trøndere som fikk med seg sommerfesten.

Les også: CLMD går hver til sitt | – Nå skal vi gjøre kule moves for kidsa

– Det var sinnsykt gøy!, sier Julie Bergan backstage, etter hun har fremført låta “Younger”.

– Masse folk med deilig energi og perfekt vær. Dette var over all forventning.

Omer Bhatti var en av artistene som mange av publikummerne venta på å se i kveld. Og at det stod flere tusen jenter som hylte og hadde plakater med «Omer, du er digg» på – synes han bare var gøy.

– Det var helt fantastisk. Publikummet ga meg mye energi og jeg kunne stått her mye lengre. Det er godt å få så mye tilbakemelding og se at folk synger med på låta mi, sier han til P3.no.

Han forteller også at han skal ha full fokus på musikken framover, etter en velfortjent ferie til Los Angeles i september.

Stemningsrapport fra VG-lista i Trondheim:

Kaveh feat. OnklP:

Margaret Berger:

Omer Bhatti:

OnklP & De Fjerne Slektningene:

Sandra Lyng

Admiral P feat. Nico D:

CLMD feat. Sirena:

Kanthem: