Se cupfinalen med Heia Fotball!

Sven og Tete fra Heia Fotball gir deg et alternativt kommentatorspor under søndagens finale.

I dag er det duket for cupfinale mellom Sarpsborg 08 og Rosenborg på Ullevaal Stadion. Den skal selvfølgelig også Sven og Tete i Heia Fotball følge!

Saken fortsetter under klippet.
[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/233780849″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Lover go’stemning

Siden Heia Fotball skal gi deg der hjemme et alternativt kommentatorspor under søndagens finale, spør vi like så godt programleder Tete Lidbom om han har noen kommentatortips.

– Det viktigste må være å engasjere de som ser på, fotballinteresserte eller ei. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å transportere stemningen, galskapen, raritetene og fotballgleden fra Ullevaal Stadion inn i stua til seerne, sier han.

Med andre ord: Er du ikke fan av verken Rosenborg eller Sarpsborg 08, har du likevel en artig fotballopplevelse med Heia Fotball i vente.

Og det er selvfølgelig knyttet store forventninger til finalekampen. Sven Bisgaard Sundet har en ganske klar formening om hva han ønsker på Ullevaal:

– Det hadde jo vært fantastisk hvis dommeren får en liten strekk og må byttes ut. Dommerbytte i det 69. minutt er selvsagt en drøm. Også håper jeg jo at kampen avgjøres på straffespark!

– Forhåpentligvis får Patrick Mortensen på Sarpsborg en avgjørende rolle, som har draktnummer 69. Også håper jeg at Henrik Dorsin, broren til Mikael er på kampen og slår av en prat med vår reporter Janne Hallén.

Vær med i sendinga!

Janne Hallén rapporterer live fra indrebanen. (Foto: Rashid Akrim/NRK P3)
Janne Hallén rapporterer live fra indrebanen. (Foto: Rashid Akrim/NRK P3)

Underveis i sendinga kan du stille spørsmål til programlederne via livechatten vår. Du får dessuten løpende innblikk i fotballfesten fra utegående reporter og radio-DJ Janne Helen, for øyeblikket omdøpt til fotballvennlige Janne Hallén.

Hvorfor skal P3-leserne se cupfinalen med akkurat dere?

– Fordi det kommer til å bli 4 nydelige timer i fotballens navn! Det kommer til å bli en kompisfest! En sending hvor seerne selv kan bidra med spørsmål og fun facts!

Send gjerne spørsmål på epost til heiafotball@nrk.no hvis du har temaer du vil at gutta skal diskutere. Du kan også kontakte Sven og Tete på @p3heiafotball på Twitter, hvis du foretrekker å gjøre ting på 140 tegn.

Hva med deg Tete, noen spesielle forhåpninger om matchen?

– Det hadde vært helt smashing om en fallskjermhopper setter seg fast i lyskasterne eller noe sånt. Jeg drømmer jo også om at Justin Bieber dukker opp i pausen og fullfører showet sitt fra Chateau Neuf.

Kampen strømmes direkte på P3.no fra kl. 12.15 på søndag