Se Karpe Diem live fra Øya!

Norges mest populære rapduo har fått æren av å avslutte Øyafestivalen i år. Konserten med Karpe Diem ser du direkte her kl. 21.30!

Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel – for de fleste kjent som rapduoen Karpe Diem – har siden starten i 2000 vokst seg til å bli blant landets aller største artister.

På Øyas siste dag setter de et endelig punktum for årets festival fra den største scenen, Enga. Med sitt faste band Something Sally i ryggen, samt et forrykende lysshow, gjesteartister og noen av det siste tiårets største norske hits i ermet, ligger alt an til at dette kan bli en begivenhet.

Og best av alt: Du trenger ikke befinne deg i Middelalderparken for å ta del i moroa. Vi i P3 har nemlig fått gleden av å vise denne konserten direkte på nett kl. 21.30.

Karpe Diem på Øya ’12:

 

– Alle elsker Karpe Diem

Duoen har etterhvert opparbeidet seg et rykte som et strålende liveband. Da Lydverkets anmelder Ellen Ramstad så Karpe Diem på Hove i 2010, konkluderte hun med at konserten var en «triumfferd og nok et bevis på at disse gutta er stjerner. Hun skrev videre at «alle elsker Karpe Diem», og trillet en femmer for innsatsen.

Hitrekke

Denne sommeren har singelen «Toyota’n til Magdi» blitt spilt hyppig på radioen, og den ferske singelen «Her» er andre spor ut fra det kommende albumet Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden, som er deres femte ordinære studioalbum. Men gruppen mangler ikke hits – singler som «Stjerner», «Byduer i dur»,  «Tusen tegninger», «Vestkansvartinga» og «Ruter» kan alle forventes i den varme Oslo-natten. Vi gleder oss!

 Se Karpe Diem direkte kl. 21.30 på P3.no!