Se kjendisenes ville Halloween-antrekk

Hvert år prøver de å overgå hverandre i komiske, overdådige og ugjenkjennelige kostymer. Se noen av kjendisenes villeste kostymer fra Halloween 2019!

Torsdag kveld gikk norske barn ut på knask- eller knep i både innkjøpte, og noen hjemmelagde, kostymer her hjemme – men Halloween-feberen har herjet i «hjemlandet» USA i en god uke nå.

På sosiale medier har kjendisene konkurrert i å få verdens oppmerksomhet rettet mot akkurat deres påfunn, og Halloween 2019 har ikke vært noe unntak…

Live forvandling

En av verdens mest dedikerte kostymefinnere til Halloween, er den tysk-fødte modellen, Heidi Klum. Hun er blitt kjent for å kle seg til det ugjenkjennelige, og mange venter at hun skal overgå seg selv hvert eneste år.

Hun har kledd seg ut som alt fra Fiona fra Shrek, Jessica Rabbit og gammel dame, og i år kunne følgerne hennes på Instagram og Amazon Live se den, visstnok, ti timer (!) lange forvandlingen til en slags alien eller zombie med innvollene på utsiden.

(I kommentarfeltet under bildene av Klum på Instagram foreslår noen at det er en gjenskapning av Frankensteins brud, noe man visstnok kan se av de lyssatte bølgene på siden av hodet…)

Klum kjenner kanskje ekstra på presset fordi hun også er vertskap for en årlig Halloween-fest ved restauranten Cathédrale i New York.

– Jeg vil ikke skuffe Halloween-fansen, for det er så mange som elsker kreativitet like mye som meg, og som ivrer etter å se hva jeg finner på, sier vertinna selv ifølge News Corp Australia.

N’Sync-hevn

Skuespilleren Jessica Biel ble pent nødt til å kle seg ut som sin egen mann, Justin Timberlake, etter å ha innrømmet på TV at hun egentlig ikke kjenner til noen av mannens sanger fra tida som N’Sync-vokalist.

Resultatet er mildt sagt komisk, der Biel etterligner krølltoppen Timberlake fra en annen tid, mens sangeren selv har blitt til hennes mikrofon.

Legally Blonde

Kim Kardashian, som ikke trenger å spe på kjendisstatusen ytterligere med sine 150 millioner følgere på Instagram, valgte å hedre en annnen kjendis ved å kle seg ut som karakteren Elle Woods fra Legally Blonde, som skuespiller Reese Witherspoon spilte i 2001.

Witherspoon har ennå ikke kommentert antrekket til Kardashian.

Gjenskapte gammel filmhistorie

Den ellers så sukkersøte sangeren Ariana Grande, valgte å gjenskape annen filmhistorie til sitt Halloween-antrekk, nemlig en scene fra fantasy- og skrekk-serien The Twilight Zone fra 60-tallet.

Kostymet er hentet fra episoden «Eye of the Beholder» hvor en kvinne får plastisk kirurgi for å se mer «normal» ut, med mer eller mindre vellykket resultat…

https://www.instagram.com/p/B4Qr2bfldVh/

Frokost på supermarkedet

Skuespiller Kate Beckinsales kostyme er et yndet utkledningsvalg for mange. Hun valgte nemlig å gå for en av Audrey Hepburns mange antrekk fra filmen «Breakfast at Tiffany’s» fra 1961.

Sammen med kompisen Jonathan Voluck greide hun trolig å snu noen hoder inne på supermarkedet, hvor Holly Golightly og Elton John plutselig befant seg på handletur…

Manson og Cher for en kveld

Artisten Halsey ville hedre andre artister under årets Halloween-feiring, og har lagt ut bilder hvor hun er utkledd både som metall-vokalist Marilyn Manson, og senere sangeren Cher.

Begge til stor begeistring fra fansen på Instagram:

– Episk

Her hjemme har kronprinsparet også brukt tid på kostymene til gårsdagens feiring, og slenger seg dermed med på kjendisenes kostyme-konkurranse på Instagram.

Til Halloween 2019 gikk de utkledd som Gwyneth Paltrow og Luke Wilson i filmen «The Royal Tenenbaums» fra 2001.

Og paret får skryt fra en av hovedrollene selv:

– Jeg kan ikke tro hvor episk dette er, skriver Paltrow under bildet på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B4SnvCJBxAC/