Se Lørdagsrådet med Tore Sagen her

Tore Sagen, Bård Tufte Johansen, Ingrid Gjessing Linhave live på Chateau Neuf 21. august. Se showet her!

Tirsdag 21. august kunne ivrige fans ikke bare høre, men også se Lørdagsrådet. Siri Kristiansen tok med seg Tore Sagen, Bård Tufte Johansen og Ingrid Gjessing Linhave til Chateau Neuf.

I forkant av showet ble P3s lyttere oppfordret til å sende inn personlige problemer som de ønsket at humorpanelet skulle hjelpe de med. Noen av problemene hadde så stor underholdningsverdi at P3 i forkant dro hjem til noen utvalgte og gjorde forberedende opptak i forkant av liveshowet.

Lørdagsrådet på Chateau Neuf. (Foto: Jonas Jeremiassen Tomter, NRKP3)

Spratt opp av stolen

Bård Tufte Johansen gikk hardt ut mot noen av parene som P3 hadde gjort opptak med. Når videoene ble vist på storskjerm var han ikke sen med å påbegynne rådføringen.

Særlig forfatterspiren Jarle fra Osl0 fikk gjennomgå. Bård Tufte Johansen foreslår at kjæresten til Jarle burde flytte fra han, selge katten og fiskene, før hun til sist burde innse at Jarle aldri kommer til å bli rik på å skrive debutroman. “Det lukter ikke innkjøpsordning sånn lang vei her“- legger Tore Sagen til.
Bård Tufte Johansen foreslår derimot en alternativ løsning: “Kan de starte eget forlag? “Konklusjonen til Bård Tufte Johansen er at kjæresten til Jarle burde forlate han slik at Jarle kanskje vil “våkne opp en dag“.

Lørdagsrådet på Chateau Neuf. (Foto: Jonas Jeremiassen Tomter, NRKP3)

Da det viste seg at Jarle faktisk befant seg i salen sammen med sin kjære, fikk pipen en annen lyd. Bård Tufte Johansen spratt opp av stolen og tok tilbake alt han hadde sagt. I tillegg fikk Jarle en liten påskjønnelse i form av en hundrelapp for tort og svie. Jarle har, til kjærestens fortvilelse, ikke tjent noe særlig penger på sin lange periode som hjemmeværende forfatter. En hundrings i lomma kommer derfor godt med.

Avslører intime detaljer

Tore Sagen og Bård Tufte Johansen kommer med smarte renholdstips til late personer som er på vei inn i forhold med en noe mer renslige person enn seg selv. Ingrid Gjessing Linhave forklarer straffen ved at menn vasker damas undertøy uforsiktig og Bård Tufte Johansen avslører intime detaljer om sine juveler forankret i en traumatisk opplevelse som utspant seg i en svømmehall da han var 14 år.

Lørdagsrådet med Siri Kristiansen kan du høre på Nrk P3 hver lørdag mellom klokken 9:03 og 12:00.

 

 

14 Responses to “Se Lørdagsrådet med Tore Sagen her”

 1. Hans-Olav Sørensen

  Er Siri Kristiansen kontraktfestet til å dra den “Håper dere ikke har masturbert til stemmen min”-vitsen hver gang hun har live-show?

 2. Anonym

  Skikkelig digg med pikslete stream selv om jeg sitter med fiber.

 3. Amund Raknes

  Flau åpning, forskjell på å være classy pervers og å dra 20 vitser om pung og graviditet på rad.

  • Paul Wall

   Hei slutt og diss Siri.
   Hun er kvinne og gjør så godt hun kan foran Live-audience og faens oldemor

   • Amund Raknes

    Må nesten tåle kritikken når man velger å være såpass vulgær, det går an å være morsom uten å dra så billige vitser. Om ho gjør en dårlig live-opptreden er ikke så relevant, det er innholdet som jeg opplever som unødvendig vulgært og flaut. 
    Interessert i hva du mener med å fortelle meg at hun er kvinne og å dra inn en oldemor…? :p

    • Paul Wall

     Du skriver vulgært og flaut, hadde det vært en mannlig programleder med samme manus, hadde du brukt de samme begrepene?
     Gi  dama en sjanse…
     Live-audience er publikummerne i salen og faens oldemor, det er deg det Raknes..

 4. Captain Obvious

  Dette var veldig bra 🙂 Mer av dette. Avslappet og uanstrengt, kjør på. Er jo absolutt bra nok for tv. Om ikke lørdag kl 20, så finnes det jo andre sendetider.