Se Lotte tolke Lewis Capaldis hit «Someone you loved»

MÅNEDENS URØRT: Lotte fremførte nydelige liveopptredener da hun var gjest hos Christine på P3. Se dem her.

Vi lever i unntakstilstand om dagen, og det gjelder også Urørt. Det har ført til en annerledes måned for «Månedens Urørt», Lotte, som blant annet måtte filme sin egen presentasjonsvideo.

I april fortalte hun P3 om den hektiske hverdagen som sykepleier på fulltid og hvordan det har påvirket en musikkarriere i startfasen:

– Det er vanskelig nå fremover å skulle planlegge noe musikkrelatert siden vi blir beordra på jobb. Jeg vil jo selvfølgelig hjelpe til med det jeg kan, men jeg vet ikke hvor eller når jeg skal være på jobb de neste månedene.

Samtidig er Lotte fast bestemt på å få det til med musikken, selv om det ikke er alt hun synes er like lett:

– Bare det å skulle bli radiolista er sinnssykt forvirrende, hvis man aldri har gjort det før og ikke aner hvordan, så er det komplisert å få noen i radio til å høre låta. Eller å sende en pressemelding, det er egentlig litt fælt. Det er som om å sende en «risky» tekst med hjertet helt oppi halsen, forteller hun og innrømmer at det har gjort henne både selvbevisst og usikker.

Mellom lange dager på jobb og skriving av pressemeldinger fikk heldigvis Lotte tid til å besøke Christine på P3, og det resulterte i en akustisk fremføring av hennes egen låt «Show me shadows», i tillegg til en cover av Lewis Capaldis «Someone you loved» du neppe har hørt maken til.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=U2Rdpw-SdPE&w=560&h=315]