Se musikkvideoen til «Über d’Alma»

Supergruppen De Tre Süngende Kjötthuer er ute med fersk musikkvideo.

P3morgens Ronny, Silje og Markus tar karrieren til nye høyder når de nå gir ut sin debutlåt.

– Dette er et av de mer eksperimentelle prosjektene våre, men vi har alltid vært sikre på at dette vil bli en hit, uttaler trioen.

Under navnet De Tre Süngende Kjötthuer slipper de sin versjon av den østerrikske folkevisen «Über d’Alma». Trioen har bestemt seg for å vise hele Norge at de ikke bare kan synge søte toner, men de kan også synge på tysk. Med upåklagelig innlevelse!

Deler av musikkvideoen er spilt inn i studio, men trioen byr også på flotte dronebilder fra den østerrikske fjellheimen.

Supergruppen hadde sin offisielle debut under Ski-VM i Seefeld i år, og nå slippes den etterlengtede musikkvideoen. Debuten kulminerte raskt i massiv ros fra både bransje og publikum. Spranget fra morgenradio til musikalsk suksess har vært overraskende kort, og gruppen gleder seg til å dele denne godbiten med hele Norge.

«Über d’Alma» er en folkevise som forteller historien om budeien Kalma, om vekselsbrune kuer på seteren, og om en mektig jeger. En musikalsk opplevelse ulikt alt du har hørt tidligere!

– Vår store styrke som gruppe er at det er fantastiske kontraster, mellom Siljes alt-stemme, Markus sin tenor, og Ronnys rungende bass, forteller gruppen.

HØR P3MORGEN HER!