Se Norge – Brasil-kampen!

Finn fram flagg, drakt og gjenopplev mirakelet i Marseille. Heia Fotball gir deg muligheten til å se kampen som samlet nasjonen!

Marseille 23. juni 1998.  Tore André Flo "spiller en tunnel" på Brasils Junior Baiano, går opp og scorer og utligner i VM-kampen mot Brasil syv minutter før kampslutt.  (Foto: Jean-Paul Pelissier,  REUTERS/SCANPIX)
Marseille 23. juni 1998. Tore André Flo «spiller en tunnel» på Brasils Junior Baiano, går opp og scorer og utligner i VM-kampen mot Brasil syv minutter før kampslutt.
(Foto: Jean-Paul Pelissier, REUTERS/SCANPIX)

Fredag kveld, til støtte for regnskogen og P3aksjonen, viser «Heia Fotball» Norgeshistoriens største fotballkamp, og du er hjertelig velkommen til å bli med på folkefesten.

– Du kan sitte i sofaen, se verdens beste fotballkamp og redde regnskogen. For å sitere Arne Scheie: – Det er fantastisk, forteller Sven Bisgaard Sundet fra Heia Fotball.

Rekdal samler atter nasjonen

– Det var et øyeblikk som samlet hele Norge foran TV-en. Da er det veldig passende, når regnskogen skal reddes, å samle Norge i stua igjen, sier Sven.

De har allerede hørt om mange fotballglade som skal samles for å se kampen i godt lag. Jo flere vi er sammen, jo gladere blir vi, som de sier – og dette er en gyllen anledning til å kakke opp med et realt stuevors.

– Vi vet om en guttegjeng på Tøyen, folk i Sortland, folk i Fredrikstad som skal ha events og se kampen sammen.

Og for å få den riktige stemningen er det bare å invitere og dekorere stua, tipser Tete Lidbom.

– Let fram gamle fotballdrakter, finn fram norske flagg og inviter naboen til å komme på besøk. Hvis du har en veldig stor TV, så er i kveld kvelden å samle folk foran den!

Innkast gir penger

En fotballkamp byr på mange kreative måter å være med å støtte P3aksjonen og redde regnskogen på. Tete har valgt en metode som vil holde pengetelleren varm gjennom hele kampen.

– Jeg skal sende sms P3A til 2133 hver gang det er innkast. Det kan også gjøres med Flo-pasninger eller taklinger hvis du er mer glad i den delen av spillet.

La sms-lekene starte! Kampen ligger ute på nrk.no, skru på klokken 20:00 og la Heia Fotball ta deg med til det sagnomsuste mirakelet i Marseille.

Sven og Tete ser kampen på sin favorittpub Mellomveien sammen med Vidar Riseth og Roar Strand – se bildene her: