Se True Blood på NRK.no

Hver torsdag fremover kan du se en ny episode av True Blood på NRK.no, når du vil!

True Blood Foto: HBO
True Blood Foto: HBO

Hver torsdag fremover kan du se en ny episode av True Blood på NRK.no, når du vil!

Fra mannen som blant annet står bak kultserien Six Feet Under og filmen American Beauty, kan du nå stifte beskjentskap med True Blood. Serien finner sted i en støvete Louisiana-by i en verden hvor vampyrer har levd sammen med resten av menneskeheten i lang tid.

En japansk produsent har skapt kunstig blod på flaske, noe som gjør at vampyrene kan leve som forholdsvis vanlige folk.

Likevel er ikke alt som det skal være i de amerikanske sørstatene.

Populære vampyrer

Vampyrbøker, filmer og kostymer går som varmt hvetebrød over hele verden, og en av de mest populære bokseriene er «Twilight». På bare tre år har Stephenie Meyers bøker ifølge New York Times blitt solgt i over 70 millioner kopier, og oversatt til 37 forskjellige språk.

Svenskene har også markert seg på vampyrfronten den siste tida. Filmen ‘La den rette komme inn’ fikk strålende kritikker over hele verden, og handlet i likhet med True Blood om vampyrene rundt oss. Svenske Alexander Skarsgård har en av hovedrollene i True Blood, og gjør suksess som den tusen år gamle vikingvampyren «Eric Northman».

Både på nett og TV

Hver torsdag kan du altså se en ny episode av HBO-serien True Blood på NRK.no og på NRK 3 kl. 22:30. Episoden vil være tilgjengelig på nettsidene til NRK i to uker fra første gang den gikk på TV.

LES: Vampyrene inntar NRK

– Det er viktig for NRK å ikke bare ha egenproduserte ting tilgjengelig på nett, men også serier som kommer fra utenlandske produsenter. Vi ser at det er stadig større påtrykk fra våre seere med ønske om å se utenlandske serier på vår nett-TV, og da er dette et viktig og godt tilbud, sier innkjøpssjef Fredrik Luihn i NRK.

Det er ikke bare True Blood som du kan se på nett, en annen ny serie som også blir tilgjengelig umiddelbart på er krigsdramaet Generation Kill. Den har premiere på NRK3 og NRK.no i uke 41.

Se traileren til True Blood her:

20 Responses to “Se True Blood på NRK.no”

 1. Silje

  Jeg har sett begge sesongene, og sier bare GLED DERE!!
  Denne serien er fantastisk

 2. Dj SoulShock

  Har også sett begge sesongene og som Silje skrev: GLED DERE!
  Det er bare kjipt å vente for neste sesongen.

 3. Kristin

  Denne serien er genial !!! Har sett begge sesongene og venter på sesong 3 som kommer til sommeren. Glem Twilight… True Blood er mye mørkere og spennende !!!

 4. André

  Hei! Kan noen fortelle meg hvilken sesong av True Blood som blir sendt på nett tv her nå? Er det sesong 1? 🙂 Tusen hjertlig takk for svar 😀

 5. AURORA

  Hei 🙂 true blood ruler fett jeg gleder meg til å se det 🙂

 6. Sol

  Tror de bare sender sesong 1 nå. Det var den aller første episoden som gikk på tv forrige uke, og det er vel det samme på nett.

 7. Hysterisk

  Hvorfor går det ikke an å se tredje episode i dag da?????????!!!!!!!!!!!!!!!
  Får ikke inn NRK3

 8. Alucard

  er det noen som vet tid sesong 2 kommer?
  gleder meg sykt

 9. Yngve Hansen

  Andre sesong er planlagt sendt fra 2. mars på NRK3 i følge den meget hyggelige mailen jeg fikk fra NRK sin infoavdeling da jeg lurte på det samme. Helt fantastisk serie :o)

 10. rosekinn

  Og jeg fikk allerede se på 3 sesong! Synd at norsk TV -vesen generelt er veldig treg i avtrekket.