Will Ferrell i trommeduell

Komikeren og Red Hot Chili Peppers-trommis Chad Smith er forvirrende like. Se hvem som klarer seg best i trommeduell her!

I årevis har folk tatt feil av komiker og skuespiller Will Ferrell og Red Hot Chili Peppers-trommis Chad Smith.

– Folk kommer bort til meg på flyplasser og ber om autografen – ikke fordi jeg spiller trommer for Red Hot Chili Peppers – men fordi de tror jeg er Will. Og jeg er grei mot folk. Jeg sier «nei, det er ikke meg», men de svarer bare «jeg elsket deg i «Old School». Du er så morsom, har Chad Smith tidligere fortalt.

– Hei, det er Chad. Slutt å late som du er meg. Jeg utfordrer deg til trommeduell.

Utfordret til duell

– Mange tror det er jeg som spiller trommer for Red Hot Chili Peppers. Men det ville vært en fornærmelse overfor Chad Smith. Sannheten er at det ikke finnes noen Will Ferrell. Bare Chad Smith, uttalte Will Ferrell under en Reddit AMA tidligere i år, i følge Filtermagasin.no.

I vinter la Smith ut en video på Instagram-kontoen til humornettstedet Funny Or Die, hvor han utfordret skuespilleren til en trommeduell.

– Hei, det er Chad. Slutt å late som du er meg. Jeg utfordrer deg til trommeduell. Jeg har sett ferdighetene dine, og vet at du ikke har noen, sa han i videoen – og slengte på en henvisning til den udødelige Will Ferell- sketsjen «More Cowbell» fra Saturday Night Live.

Like antrekk

Torsdag kveld amerikansk tid ble utfordringen realisert. Ferrell og Smith møttes hos The Tonight Show med Jimmy Fallon. De to «rivalene» stilte i like antrekk – skinnjakke, Kiss-skjorte, slitte jeans og med capsen bak-frem – og tok seg tid til et felles intervju om likheten og forvirringen og «krangelen» mellom dem før de gjorde det de egentlig kom for.

Se intervjuet:

Etter intervjuet tok dobbeltgjengerne plass bak hvert sitt trommesett for å avgjøre hvem som kunne spille fire trommesoloer mest overbevisende. Etter noen tøffe runder med trommestikkene, entret resten av Red Hot Chili Peppers scenen og gjorde en versjon av Blue Öyster Cults «Don’t Fear The Reaper» – passelig nok med Will Ferrel på ja, nettopp, kubjelle.

Se seansen:

Bonus: «More Cowbell!»:

More Cowbell – Full Clip from Stuart Smyth