Vil du lære mer?

Klør du på tissen, har du flere spørsmål om sex – eller trenger du kanskje noen å snakke med?

Det finnes heldigvis flust av gode tjenester som vil hjelpe deg. Helt gratis! Her har vi samlet noen av dem:

Sex og samfunn

P3s Sexamen er utarbeidet i samarbeid med Sex og samfunn, en helsetjeneste for unge som tilbyr en rekke tjenester – blant annet gratis klinikk i Oslo, selvtest for kjønnssykdommer og chattetjeneste på nett.

Ung.no

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Nettsida har oppdatert, kvalitetssikret informasjon om alt du mellom 13 og 20 år kan lure på om livet – deriblant seksualitet, legning og psykisk helse.

Amathea

Tilbyr veiledning ved valg knyttet til graviditet og abort – både til kvinner og menn – over telefon eller chat.

Helseutvalget

Organisasjonen arbeider helsefremmende og sykdomsforebyggende for seksuelle minoriteter. Tilbud inkluderer blant annet chatten Youchat, der du kan snakke med unge, frivillige i samme situasjon, og Sjekkpunkt, en rask og anonym hurtigtest for HIV og andre seksuelt overførbare sykdommer.

Skeiv Ungdom

Jobber for hvert enkelt menneskes frihet til å være seg selv uavhengig av kjønnsidentitet og seksualitet, og tilbyr blant annet telefon- og chattetjenesten Ungdomstelefonen.

Helsenorge.no: Gratis kondomer og glidemiddel

Tjenesten sender deg kondomer og glidemiddel i posten, i en diskret konvolutt. Du kan også besøke en helsestasjon for unge eller helsesøster på skolen din for å få gratis kondomer.