Høydepunktene fra P3aksjonen

72 timers direktesendt radio, 266 200 innsamlede kroner til CARE, konserter, Are og Odin, Ylvis og mye mer. Se høydepunktene fra P3aksjonen!


 

Etter å ha vært innesperret siden torsdag, var det en lykkelig trio som til slutt kunne åpne døren og ta skrittet ut i friluft igjen. 72 timer med live radio hadde satt sitt tydelige preg på alle tre, og en varm dusj var det som sto høyest på ønskelista rett etter utslippet.

Det ble samlet inn totalt 266 200 kroner fra fra Youngstorget. Summen ble gitt via SMS, auksjoner eller ved å gi direkte til folkene i bunkersen. P3 var tidligere i høst i Bangladesh for se hva pengene skal gå til.  

Se P3-aksjonen i bilder

Gjestelisten har vært lang under P3aksjonen. Datarock avsluttet på søndag, men før den tid hadde Sivert Høyem, Jaa9 & OnklP, Ane Brun, Babe Rawlins, Paperboys og Skambankt  vært innom Youngstorget og bidratt til TV-aksjonen med en gratiskonsert. Alle konsertene kan du se her!

Besøk av Auma Obama og gjenforeninga med Are og Odin var noen av høydepunktene lørdag. Før Jaa9 og OnklP holdt konsert, var de innom bunkersen for en liten prat. P3 hadde gitt intervjuoppgaven til lytterne. Basert på lesernes spørsmål ble det en artig prat om guttas forhold til lapskaus og baguetter.

Auma Obama, som var på Skavlan på fredag og jobber for CARE i Kenya, kom innom bunkersen for å fortelle historiene til de som mottar pengene fra årets TV-aksjon. Hun holdt også en appell på Youngstorget.

Innsamlingene på P3-aksjonen foregikk på flere fronter, og førte til en reunion med Are og Odin. Duoen hadde et storveis comeback på lørdag.

Halvveis i P3-aksjonen måtte vi også høre hvordan det stod til med programlederne i bunkersen. Resultatet kan du lese her.

Fredag kom morgenfuglen Petter Stordalen på besøk som første gjest og loddet bort både seg selv og luksusputer fra Choice til P3-aksjonen. Ylvis nådde beløpet på 50.000 innsamlede kroner og hadde et strålende comeback på P3 med blant annet impro-sang og tulletelefoner til en nederlandsk logoped.

Donkeyboy signerte sitt splitter nye album og det ble konserter med både Superfamily og Montèe

Her er P3-aksjonen i bilder: