Sjokkerende Rihanna-nytt

Her får du siste nytt i Rihanna/Chris Brown-saken.

Rihanna (Foto: Scanpix)
Rihanna (Foto: Scanpix)

Her får du siste nytt i Rihanna/Chris Brown-saken.

Nye sjokkerende bilder av en blodig Rihanna (21) i baksetet på Chris Browns (19) bil er avslørt. Dette er bevis som politiet helt klart kan felle Brown i en rettsak. Så spørs det bare om Rihanna vil vitne mot ham. Nye opplysninger tilsier også at leiebilen til Chris var blodig både på setene og på rutene.

Les mer: Kjærester igjen
Les mer:
Forslått Rihanna

Noen som har fått sett på disse bildene er tidligere advokat og nåværende dommer Jeanine Pirro.
– Bildene identifiserer åstedet. Og hvis det er Rihannas blod på setene, noe jeg tror det er, kan Brown felles i en rettsak, sier Jeanine Pirro ifølge nettstedet femalefirst.co.uk.

Ikke første gang
Rihanna fortalte politiet at det ikke var første gang hun hadde blir overfalt av Chris Brown. Hun skal flere ganger ha blitt banket opp av kjæresten sin og overfallene skal ha blitt verre og verre for hver gang. Til tross for alle disse nye og forferdelige opplysningene skal paret igjen være kjærester.

Rihanna skal ha blitt skambanket av nå eksen Chris Brown. (Foto: Scanpix)
(Foto: Scanpix)

Gifter de seg?
Ifølge venner av paret skal Chris Brown ha slengt seg ned på kne og fridd til Rihanna rett etter at han hadde bedt om unnskyldning for alt som har skjedd.
– Jeg kan ikke leve uten deg, skal Rihanna ha sagt til Chris. Den unge stjernen har tidligere uttalt at hun ønsker seg mann og barn innen hun blir 25 år.

Ifølge nettstedet tv2underholdning skal de allerede ha giftet seg.

Kilder: femalefirst, tmz.