Karpe Diem til Slottsfjell

Lover å toppe seg selv i 2016. Daniel Kvammen og Todd Terje er også bekreftet som bookinger.

Karpe Diem er sluppet til Slottsfjellfestivalen 2016. De går inn i festivalsommeren med seg selv som største konkurrent. Karpe har høye mål om å toppe kongescene-konserten sin fra 2013 på Slottsfjell – som de selv omtaler som «en av de råeste konsertene de noensinne har hatt».

 Alle som så oss på Slottsfjell sist skjønner at vi gleder oss mer enn publikum til og med. Vi får krangle om det den kvelden, sier Chirag.

Les: Er det greit å si neger?
Hør: Karpe Diem på besøk hos Christine.

Den dagsaktuelle duoen er for ekte Slottsfjell-venner å regne. Når de til sommeren går på Kongescenen under festivalen er det Karpe Diems tredje opptreden på fjellknausten utenfor Tønsberg by. Slottsfjells egen bookingsjef, Henning Krane, er strålende fornøyd med sin egen booking.

Vi tror faktisk Karpe Diem kan toppe sin legendarisk konsert på Slottsfjell i 2013 til sommeren. Det er med stor glede vi presenterer disse artistene for en ny festivalsesong.

OBS: Hør på Christine i dag for en mulighet til å vinne festivalpass til neste års Slottsfjell!

Gjenganger og nykommer

Slippet inkluderer også Daniel Kvammen og Todd Terje & The Olsens.

Todd Terje er, i likhet med Karpe Diem, ikke noe nytt navn for Slottsfjell-gjengere. Under årets festival var han å se som en av headlinerne under klubbkonseptet Kastelnatt. Til neste år tar han med seg den dansevennlige nydiskoen sin opp på fjellet, flankert av bandet The Olsens.

Slottsfjell-publikummet kan også glede seg til P3 Gull-nominerte Daniel Kvammen, som etter alt å dømme går en travel festivalsommer i møte etter suksessåret 2015. Med denne bookingen er halvparten av den foreløpige plakaten for Slottsfjell 2016 preget av norske artiser.

Partypop og amerikanske vibber

Det britiske partypop-bandet The 1975 er også på plakaten. Over dammen kommer også festivalens til nå eneste rockealibi, iform av Wolf Alice. Den amerikanske rapperen Action Bronson skal gi publikum hiphop med soul- og popreferanser med New York-vibber.

Den svenske rapperen Silvana Imam, har den siste tiden etablert seg godt på den nordiske rapscenen, og til sommeren skal hun også vise det på Slottsfjell-scenen.

Fra før av er det klart at Honningbarna blir å se under neste års festival, og flere navn skal komme på plakaten før nyttår.

Skral-artister også sluppet

Nylig slapp også Grimstad-festivalen Skral sine første navn. P3-kjenningene Sondre Justad, Astrid S og Band of Gold er så langt Skrals bekreftede bookinger for 2016.