Skammer seg ikke

Hør Lydverkets mest utskjelte anmelder forklare hvorfor han slakta den nye plata til Swedish House Mafia her!

Lydverkets Andreas Øverland sabla i går ned den svenske DJ-trioen Swedish House Mafias nye album Until One i en anmeldelse som har fått kommentarfeltet på Lydverkets nettsider til å koke.

Han skriver blant annet at platen er ”musikkens svar på en to-for-én Smirnoff Ice-deal på en britisk strandbar på Kypros hvor ingen bryr seg om annet enn dritt”, og triller en toer på terningen.

Les hele anmeldelsen: Swedish House Mafia – Until One (2/6)

Her hører du Lydverkets anmelder som står på sitt – og som forklarer hvorfor han mener det er minst 18 spor for mye på SHM-platen:


Andreas i Lydverket P3

I ettertid har raseriet fra leserne strømmet over Lydverkets kommentarfelt – her et par eksempler:

”Andreas Øverland noe av det mest latterlige jeg har kommet over noen gang, fy faen for en dårlig anmeldese du har ingen ting som en anmelder å gjøre, du er ikke gjennsidig, og etter og ha gjort litt research på deg er du det hip pop hue utenlike du skulle ikke hatt lov å anmeldt og øddlege for andre sjangere du burde fått sparken for detta, makan til pinelig anmeldese av deg. Du er en av de som gjør nrk på tryne!”

”Problemet her er at Lydverket driter seg skikkelig ut. Hvorvidt man liker housemusikk eller ikke får være en ting, men det er umulig å si at SHM lager kvalitativt dårlig musikk. Spør enhver DJ og han vil fortelle deg hvor mange hundre timer som ligger bak hver eneste av låtene på dette albumet.”

”Når forfatteren velger å ordlegge seg på sådan trangsynt og fordomsfull måte, blir det både userriøst og latterlig, i tillegg til at vedkommende mister mye troverdighet hos leseren.”

Les mer fra Andreas Øverland