Skittent sexy

Funkystepz er helgas gjestemiksere hos Christine på P3.

Tre talentfulle musikere satt sammen til ett herlig kollektiv: Funkystepz er helgens gjestemiksere hos Christine på P3!

Du kunne kanskje ha gjettet dette, men disse guttene har en dyp kjærlighet for funk. I likhet med forrige ukes gjestemikser Brenmar, er kollektivet med på FACT Magazine sin liste over produsenter de har troa på i 2011.

– Det er gladmusikk, men samtidig er det litt skittent. Sexy. Det er musikk som får deg helt ned på dansegulvet, forklarer Christine.

Dans på bordet!

Funkystepz er superdansbart, og vil garantert få deg til å riste på rumpa enten du er av typen som sitte-danser i sofaen eller som liker seg best dansende oppå bordet på vorspielet.

Selv om guttene fra Nord-London heter Funkystepz, og er selverklærte elskere av UK funky, vil de ikke låse seg til en sjanger. Det er der ordet «stepz» kommer inn. De vil hele tiden ligge ett skritt foran. Samtidig vil de gjøre noe helt annet enn det alle andre gjør. Travle gutter med andre ord.

– Det er utrolig gøy at de tar seg tid til å lage en miks for norsk radio. En ting som er veldig gøy å legge merke til med britiske produsenter er at de hele tiden samarbeider med andre artister. Det gir musikken flere lag, forteller Christine, og legger til:

– Lørdagens gjestemiks byr på en awesome trackliste og høres j****g bra ut!

Du har med andre ord ingen unnskyldning til å gå glipp av lørdagens vorspiel hos Christine på P3 klokka 21.00 – 22.00.