Slik blir NRKs nye nettserie

Første episode av Kjendisprat med Lars Berrum kommer fredag 20. april.

– Jeg skal prate med kjendiser! Dermed får jeg oppfylt drømmen om å innta programlederstolen i NRK, på samme måte som Skavlan og Grosvold, bare på internett, sier Lars Berrum.

Lars (25) er kjent fra tv-opptredener på Harald Eias program Brille og Tweet for Tweet. Hver søndag kan han høres på NRK P3, i underholdningsprogrammet Martin Beyer-Olsen Live.

Nå får han sitt eget show.

– Jeg har aldri intervjuet noen før, men begynte i ganske ung alder å snakke med folk. Jeg går inn for oppgaven med mye energi, og håper å få til intervjuer vi aldri har sett før, sier Lars.

Se også: Alle episodene av Tores spikkeskole

Lars Berrum med skjeggete sidekick Olli Wermskog. Foto: Mattis Folkestad, NRK P3
Lars Berrum med skjeggete sidekick Olli Wermskog til venstre. Foto: Mattis Folkestad, NRK P3

Nakensjokk?

198 cm høye Lars Berrum er glad i kroppen sin. Når han gjør stand-up comedy har han en tendens til å ende opp uten klær på scenen. Det er naturlig for Lars:

– Jeg er utdannet sykepleier og går også under navnet «Søster Lars». Mitt forhold til kropp og nakenhet er at det er nøyaktig det samme: Ingen kropp ingen nakenhet. Det er ikke meningen å støte folk som mangler kropp, men poenget mitt er at vi må slutte å være så flaue. Alle har enten penis eller vagina, noen begge deler, og alle er forskjellige. Det er jo det som er så vakkert.

Det gjenstår å se om Lars beholder klærne på, på internett.

Se også: Alle episodene av Leo og de utstøtte

Sidekick Olli Wermskog

Med seg i programmet får Lars komikerkollega Olli Wermskog. Det er han glad for:

– Olli er halvt finsk. Han skal fungere som fast sidekick og bestevenn. Når flyten i intervjuene er på hell, vet jeg i hvert fall at Olli vil støtte meg.

 Fra innspillingen av Kjendisprat med Lars Berrum, Foto: Rashid Akrim / NRK P3
Fra innspillingen av Kjendisprat med Lars Berrum, Foto: Rashid Akrim / NRK P3

Promovideoen øverst i denne saken ser jo litt rar ut. Hva tror du folk kommer til å synes om serien?

– Jeg tror folk kommer til å elske den. Slike ting vil som regel få mye hat, men ikke dette. Det er jeg i hvert fall 100 prosent sikker på, ikke 110, man vet jo aldri med de siste ti prosentene.

FØRSTE EPISODE AV KJENDISPRAT MED LARS BERRUM LEGGES UT FREDAG 20. APRIL