Søstrene tar en «Kardashian»

Kan du klare å «keep up with» The Kåss Furuseths?

Else: – Vi måtte ha på oss høye hæler i videoen over her. Kanskje ikke noe å skryte av, men Ramona hadde skatesko i «konfen», så å få henne 2-3 centimeter over jorda er en prestasjon i seg selv. Jeg sa som jeg pleier etter en innspilling: ALT er opp til klippen!

Ramona: – Vi prøvde jo virkelig å være glamorøse, liksom. Det er et uironisk forsøk! Jeg går vanligvis i heldekkende klær…

Else: – Jeg har faktisk ikke kjent på den følelsen jeg hadde der siden juleball i niende klasse. Anbefales. Jack-Ass på lavt nivå.

Else: – Jeg følte meg vel mest som Rob (Kardashiah). Men, dette er vår hilsen fra Jessheim til Hollywood.

Se videoen som blir parodiert øverst i saken her:

Billigversjonen kommer på radio

«Keeping up with the Kardashians» er guilty pleasure-TV for søstrene fra Jessheim. Nå som de på legendarisk vis har gjenskapt traileren til TV-serien, skal de også lage sin egen festlige variant av familierealityen (…bare ikke så dramatisk).

– Dette blir billigversjonen av Kardashians, bare på radio! Vi lever ikke noe Kardashian-liv. Det er litt mer sånn at når Kylie kjøper nye lepper, insisterer jeg på at Ramona burde kjøpe seg nye håndklær, sier Else.

The Kåss Furuseths går på NRK P3 søndager kl. 12-14. Hør programmet i reprise her, eller last ned som podkast!Ramona og Else har aldri jobba sammen før. Det har aldri passa fordi de alltid har vært på forskjellige plasser. Men de har hatt veldig lyst, veldig lenge.

Har lyttere, fans, kolleger eller andre ønska å se eller høre dere i samme program, da?

– Fatter’n! Fatter’n har også hatt lyst til at vi skal jobbe sammen. Han er veldig praktisk og synes det er kjekt å bare ha én ting å følge med på, sier søstrene.

Bli med i familietreet

I tillegg til å invitere med seg de kuleste folka de kjenner i søndagsselskapet på radioen, vil søstrene ha med deg i familietreet sitt! Kåss Furuseth er Norges mest inkluderende familie, mener de – og det er plass til mange flere.

Dersom din egen familie ikke holder mål, eller du bare er litt lei av mutter’n og fatter’n, får du kanskje ta del i familietreet. Nesten ingen familier er særlig tradisjonelle lenger, og det skal ikke denne bli heller. Blir det Norges største familietre?

Vil du være med? Send en søknad der du forteller om deg selv til tkf@nrk.no.

– Alle trenger en familie, og nå er vi din! Vi vurderer et par stykker til familietreet hver søndag. Blir du den halvbroren vi ikke har så mye kontakt med, eller hu tanta som danser «Single ladies» på første juledag, kanskje? Vi har i hvert fall plass rundt bordet. Let’s spread the love!

Fashionistas fra barndommen

I tillegg til å være søstre har Else og Ramona, akkurat som The Kardashians, vært veldig opptatt av mote i alle år.

Mens du venter på å få høre søsterduoen i radioen din, kan du sjekke ut åtti- og nittitallets Kåss Furuseths.

Her, for eksempel, er eldstemann iført en klassisk, stripete genser, mens lillesøster har valgt seg en tidløs, hvit turtleneck:

169 klassisk stilren

De var rimelig tidlig ute med Stranger Things-stilen:

169 stranger

På et tidspunkt i livet hadde begge to lik sveis som bikkja. Gjennomført match.

169 sveis

Gjenbruk i fokus! I en periode hadde Else og Ramona bare matchende klær. Da Else vokste ut av antrekket, arvet Ramona det.

Skjermbilde