Spiste golfball av fiskeslo

P3aksjonens første gjesteprogramleder er ingen strålende golfspiller. Dessverre.

– Jeg er veldig, veldig skuffet over meg selv, sier Jonis Josef.

Grunnen? Han har nettopp tapt en viktig konkurranse – og den slags får selvfølgelig konsekvenser under P3aksjonen. Sammen med golfstjerna Suzann Pettersen, bedre kjent som «Tutta», fikk Vida Lill og Jonis Josef spille golf med en tvist: Taperen måtte spise golfballen, som var laget av fiskeslo. 🐠

Se hele seansen i toppen av saken!

Som kjent skal alle gjesteprogramlederne i P3aksjonen få bryne seg på utfordringer – og Jonis har virkelig fått gjennomgå. Han har blitt roastet av Markus, ringt fremmede for å samle inn penger til aksjonen, og – til slutt – tvunget seg selv til å spise tidenes ekleste golfball. Det verste han noen gang har vært med på, skal vi tro hovedpersonen selv. Men Jonis forlot studio med et smil, til tross for det kvalmende fiskemåltidet.

– Høydepunktet mitt var nok å se Markus spise tiss, faktisk. Jeg tror aldri jeg har sett en voksen mann spise tiss før det, men nå har jeg gjort det, sier han.

– Det har vært god stemning hele veien, så jeg er veldig fornøyd!

Nå har Vita og Wanda ankommet Solsiden, klare for å overta stafettpinnen etter Jonis. Tvillingene skal være P3aksjonens gjesteprogramledere det neste døgnet.

Fiskeslo-golf med Vida og Jonis – som førstnevnte gikk seirende ut av. Foto: Rashid Akrim