Seltzer svarte

– Trygdekontoret er edutainment, det vil si at vi både vil ha underholdere og informatører. Les resten av svarene til Seltzer her.

Thomas Seltzer (Foto: Sigve Asplund/TinAgent.com)
Thomas Seltzer (Foto: Sigve Asplund/TinAgent.com)

– Trygdekontoret er edutainment, det vil si at vi både vil ha underholdere og informatører. Les resten av svarene til Seltzer her.

Les svarene fra nettmøtet med Thomas Seltzer her

Onsdag 11. februar var det premiere på Trygdekontoret, og et panel bestående av Tore Sagen fra Radioresepsjonen, håndballpensjonist Mia Hundvin og samfunnsgeograf Karl Fredrik Tangen ledet seerne gjennom forskjellige problemstillinger med Turbonegerbassist Thomas Seltzer i spissen. Det tok ikke lang tid før det kom fram personlige og intime opplysninger.

– Da jeg var liten fulgte jeg etter faren min inn på kjøkkenet da han plutselig snudde seg, og jeg krasjet i tissen hans, avslørte Hundvin. Slik var det å vokse opp hos hippieforeldre.

Munter stemning i andre sending av Trygdekontoret

Se andre sending av Trygdekontoret

Se første sending av Trygdekontoret

Etter premieren gjestet Thomas Seltzer P3morgen, intervjuet hører du her:

Thomas Seltzer i P3morgen


Trutmunn og intimbarbering

89.000 seere fikk med seg premieresendingen, hvor en av problemstillingene var: Har de som lager trutmunn gode intimbarberingsrutiner, eller er det de som har gode intimbarberingsrutiner som lager trutmunn? Er trutmunn den nye folkesporten?

– To tomler opp, pouting 2009, det støttes og vedtas, konkluderte Seltzer.

Homoseksualitet, og forskjellene på Oslo øst og vest ble også nøye gjennomgått, men etter første sending var mange av kritikerne skuffet, og hadde ventet mere krutt fra Seltzer.

– Det er verken et rockeprogram eller tabloid-tv, sier Seltzer før andre sending. De sterke uttalelsene vi kommer med, er bygd på tunge analyser, og vi ønsker å slippe unna de evige tv-gjestene ved bruke andre folk som også har sterke meninger.

Seltzer beskriver sitt nye program som en videreføring av hva Turboneger snakket om i turnébussen.

– Trygdekontoret er på en måte nachspielet til Turboneger, minus all narkoen.

7 Responses to “Seltzer svarte”

 1. Helge

  Dette var et koseligt program, med helt fantastiske jury medlemmer. Vil følge med på dette videre

  Hvorfor er artikkelen tagget med Steinar Sagen når det er Tore Sagen som deltar.

 2. Rune Turbo

  Hei Thomas

  Hva skjer med Turboneger nå når Hank skal spille Jesus? Pendle mellom konserter og Det Norske Teater. Fatt ett vedtak på stillingsinnstruksen til Hank!

 3. Kjell-Einar J.

  Takk for et program der aktuelle saker gis en seriøs og uttømmende behandling. Til tross for sterke variasjoner bland paneldeltakernes kompetanse og formidlingsevne, synes jeg du klarer å konkludere på en relativ krystallklar måte.
  Mitt spørsmål:
  Hvilke kriterier vektlegges ved utvelgelse av paneldeltakere? Underholdningsverdi sett i forhold til dagens tema, grunnleggende etiske verdikontraster blandt deltakerne, eller tung, tung analytisk kunnskap om dagens tema?
  Tilleggsspørsmål: Har du Silje Stang i bakhodet når du fumler med artikulasjonen ifm. oppsummeringer?

 4. Pål Krevd

  Jeg har til nå ledd svært mye av Selzer sine misantropiske utbrudd, bjellespark til den snille venstresiden og til tider geniale definisjoner av folk og fenomen i tiden. Gutten er en desillusjonert smarting fra helvete. Men trygdekontoret skuffa meg litt. Her er det for lite gruff, bitterhet og “farlige” tema. Det virker som at en prøver å komme humoren i forkjøpet med å ha en litt “funny” innfallsvinkel. Det Thomas må skjønne er at han er morsomst når han er seg sjøl og raljerer med hippier, bransjefolk og nisseluenordmenn. Spyl lykkepillene i dass og få litt ondskap inn i programmet. Billige ordspill, hyggelig vitsing og krampete forsøk på kameratslig panel funker ikke. Bli slem igjen!!!!

 5. Dilkington

  Veldig bra program. Tar opp mange tema som ikke vanlige debattprogram tar opp, som en er lei allerede før de blir tatt opp. Likte best den med at danseband er indie musikk, siden det er helt sant. Har faktisk vært enig i alle avgjørelsene til nå. Når kommer Hylland Eriksen som gjest? Pliiease spar oss for poltikere som gjester. De har ingen meninger utenom partiprogrammet.

  Til Pål Krevd: Seltzer har vel aldri vært slem. Tror du blander litt her.