Seltzer svarte

– Trygdekontoret er edutainment, det vil si at vi både vil ha underholdere og informatører. Les resten av svarene til Seltzer her.

Thomas Seltzer (Foto: Sigve Asplund/TinAgent.com)
Thomas Seltzer (Foto: Sigve Asplund/TinAgent.com)

– Trygdekontoret er edutainment, det vil si at vi både vil ha underholdere og informatører. Les resten av svarene til Seltzer her.

Les svarene fra nettmøtet med Thomas Seltzer her

Onsdag 11. februar var det premiere på Trygdekontoret, og et panel bestående av Tore Sagen fra Radioresepsjonen, håndballpensjonist Mia Hundvin og samfunnsgeograf Karl Fredrik Tangen ledet seerne gjennom forskjellige problemstillinger med Turbonegerbassist Thomas Seltzer i spissen. Det tok ikke lang tid før det kom fram personlige og intime opplysninger.

– Da jeg var liten fulgte jeg etter faren min inn på kjøkkenet da han plutselig snudde seg, og jeg krasjet i tissen hans, avslørte Hundvin. Slik var det å vokse opp hos hippieforeldre.

Munter stemning i andre sending av Trygdekontoret

Se andre sending av Trygdekontoret

Se første sending av Trygdekontoret

Etter premieren gjestet Thomas Seltzer P3morgen, intervjuet hører du her:

Thomas Seltzer i P3morgen


Trutmunn og intimbarbering

89.000 seere fikk med seg premieresendingen, hvor en av problemstillingene var: Har de som lager trutmunn gode intimbarberingsrutiner, eller er det de som har gode intimbarberingsrutiner som lager trutmunn? Er trutmunn den nye folkesporten?

– To tomler opp, pouting 2009, det støttes og vedtas, konkluderte Seltzer.

Homoseksualitet, og forskjellene på Oslo øst og vest ble også nøye gjennomgått, men etter første sending var mange av kritikerne skuffet, og hadde ventet mere krutt fra Seltzer.

– Det er verken et rockeprogram eller tabloid-tv, sier Seltzer før andre sending. De sterke uttalelsene vi kommer med, er bygd på tunge analyser, og vi ønsker å slippe unna de evige tv-gjestene ved bruke andre folk som også har sterke meninger.

Seltzer beskriver sitt nye program som en videreføring av hva Turboneger snakket om i turnébussen.

– Trygdekontoret er på en måte nachspielet til Turboneger, minus all narkoen.