Stappfullt på Urørt-scenen

Urørt-favorittene Leif & the Future begeistra en full sal.

Leif & the Future (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)

Urørt-favorittene Leif & the Future begeistra en full sal.

En knapp månede har gått siden Leif & the Future kapra tredjeplassen i Urørtfinalen 2010. Fredag leverte de sin karakteristiske 80-tallsinspirerte klangpop foran 250 smilende publikummere på Urørt-scenen.

Alt om Urørt-scenen her!

-Dette var veldig morsomt! God stemning, smilende folk og forventning i lufta, gliser en tydelig fornøyd frontfigur Leif Haaland.

Han forteller at Urørt-suksessen har ført til at mange er nysgjerrige på dem, og at de har fått mer oppmerksomhet.

– Nå er det bare å fortsette og opptre, vi har fått en sjanse og må vise oss verdige. Men vi stresser ikke, dette er jo bare gøy.

Og gøy var det på Internasjonalen på fredag. Det starta med jentene i Razika, og fortsatte med mossingene i Death by Unga Bunga før Leif & the Future fikk æren av å avslutte. Foran et publikum som var pent nødt til å stå som sild i den berømte tønna.

Hva er egentlig greia med Bylarm?

Leif Haaland fra Leif & the Future (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)
Leif Haaland fra Leif & the Future (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)

Henning Severud, prosjektleder for Urørt, var naturlig nok svært tilfreds etter at den andre dagen på Urørt-scenen var avslutta.

– Jeg er kjempefornøyd. Bra konserter, god stemning, masse folk. Det er masse blæst og oppmerksomhet rundt Urørt nå, og vi trekker publikum fra alle leire.

Og det er ikke for seint å få med seg noe av moroa. Lørdag kan du oppleve Proviant Audio, Jabaman, og Izakaya Heartbeat. På Urørt-scenen på Internasjonalen. Fra 17 til 20. Helt gratis! De 250 som tok turen på fredag så ikke ut som om de angra seg.

Se bildene fra Urørtscenen her: