Se VG-lista igjen

Få med deg hele showet fra Stavanger her!

NB: EKSTERNT INNHOLD

Ingen sommer uten VG-lista Topp 20-turné, og vi starter i Stavanger! I fjor overraska Christine Dancke med å rappe foran den enorme slyngende bølgen av publikum. Hva blir årets høydepunkt mon tro? Astrid S, OMVR, Jaa9 og OnklP og årets Urørtvinner Kristian Kristensen er noen av artistene som står på scena!

Du får også henge med Christine Dancke i år – og ikke bare det, hun tar med seg Abiel Tesfai fra Ettermiddagen på mP3 som for første gang skal være medprogramleder på VG-lista-turneen.

 • Disse opptrer på VG-lista i Stavanger
 • Astrid S.
 • Eva & The Heartmaker.
 • Izabell
 • Jaa9 & OnklP
 • Katastrofe
 • Kristian Kristensen
 • Marcus & Martinus
 • Morgan Sulele
 • Nico D
 • Omer Bhatti & Juice Crew
 • OMVR
 • Staysman & Lazz
 • The Main Level

Gjensyn: VG-lista Stavanger 2014

Her er oversikten over alle artistene som skal spille – i alle byene

Her er alt du trenger å vite om kveldens konsert

Møt opp: ved Konserthuset i Sandvigå 1
Når?: kl 18.00 – 20.00

Slik ser det der VG-lista-showet foregår i Stavanger.
Slik ser det der VG-lista-showet foregår i Stavanger.

Møt kveldens artister:

Astrid S

Astrid S har sakte men sikkert tatt over det norske folks spillelister med sin 2AM. Først på egenhånd, så ved hjelp av remiksen Matoma gjorde på samme låt. Kanskje er det nettopp hun du gleder deg aller mest til å se i kvled?

Eva & The Heartmaker

Eva & The Heartmaker – en duo som har vært faste innslag på mange VG-lista-turneer – de kommer også til Stavanger, og tar nok med seg sin nydelige «Told you».

Izabell

https://www.youtube.com/watch?v=Df5wMEC7XMg&feature=youtu.be

Izabell! Vinneren av P3s jenterapper-konkurranse, og dama som for tiden regjerer kongeriket hva angår kvinnelige rappere. Se opp for skarrete og harde linjer fra 25-åringen som i kveld opptrer på hjemmebane.

Jaa9 & OnklP

https://www.youtube.com/watch?v=zpu8cr0fino&feature=youtu.be

– OnklP har hatt eventyrlig suksess med rockrapfusjonen OnklP & De Fjerne Slektningene, men glemmer ikke “røttene”, skrev P3 musikk da de anmeldte Jaa9 og OnklPs nyeste album «Føkk ferie». På VG-lista-turneen tar de med seg «Alt på Stell» – låta om alle de misforståelsene og fæle kranglene som kan oppstå i et forhold.

Katastrofe

Katastofe gjorde sitt inntog på VG-lista med «Bleik og Sur, etterfulgt av fjorårets megahit «Maria» som lå på singellista i 11 uker! Vi kan med sikkerhet si at de tar med seg sommerlåta «Pattaya» til Stavanger, selv om vi ikke kan garantere like bra vær som det er i låta.

Kristian Kristensen

https://www.youtube.com/watch?v=qBIDISgyO_w&feature=youtu.be
Kristian Kristensen blåste sine konkurrenter av banen med låta «Lyset» under Urørtfinalen i år. Nå tar han meg seg den gåsehudfremkallende låta til Stavanger!

Marcus & Martinus

Marcus & Martinus – være ungene med mest showbiz-erfaring i Norge akkurat nå. De hadde i hvert fall en av opptredenene som skapte mest liv på Rådhusplassen under showet der tidligere i juni.

Morgan Sulele

Hvem er denne fyren? Hvor kom han fra? Da han avslørte på Rådhusplassen at han var mannen bak Staysmann&Lazz’ «En godt stekt pizza» falt det hele på plass. Dette er jo Norges partyhit-maker nummer én. Som tydeligvis er klar for litt rampelys!

Nico D

Nico D har klart å lage en sommerhit med et alvorlig tema – en forfriskende kontrast til pils-grille-og-sommernatt-låter. Årets feelgood feelbad-låt, «Han smiler» har du garantert har hørt på P3.

Omer Bhatti & Juice Crew

Dommer i norske talenter, danser, artist, og ikke minst Michael Jackson-venn Omer Bhatti har vært en av artistene som har laga mest liv på de tidligere Rådhusplasse-turneene. Vi forventer ikke noe mindre i år, Omer!

OMVR

https://www.youtube.com/watch?v=RiIbvyQMJp8&feature=youtu.be

Norges cooleste urbane artist akkurat nå blir med til Stavanger for å skape noe sår tiltrengt klubbstemning under turneens første stopp. Megatalententet Omar kommer til å sørge for at den litt eldre delene av publikummet får noe å kose seg med!

Staysman & Lazz

Hva skal man si om Staysmann & Lazz? Fest – tatoveringer – steking – hits. Staysmann og Lazz er strengt tatt alt man trenger på et VG-lista-show

The Main Level

I fjor turnerte de med Isac Elliott, nå ser det ut som om de er minst like populære som den hjerteknusende finnen. Kveldens mest populære act?