Stem på Norges kuleste lærer

Her er 10 av Norges kuleste lærere, stem frem din favoritt!
Les også: Disse artistene er klare for Rådhusplassen

Vi trenger din hjelp til å kåre Norges kuleste lærer! Vinneren får ta med seg sin klasse til VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen 17. juni, og både reise og opphold blir spandert. Klassen får også de aller beste plassene foran scenen, og møte artistene backstage. Avstemmingen stenger 31. mai klokka 14:00, og vinneren presenteres 1. juni direkte i P3morgen.

Husk: Du kan stemme så mange ganger du vil!

Fredag 27. mai skjules resultatet på avstemmingen klokken 12:00. Avstemningen stenges 31. mai kl 14:00.

Stem her!


Lærer: Hanne Bakke
Skole: Flora Ungdomsskule
Sted: Flora
Klasse: 9B

Militær-Hanne er kallenavnet til denne strenge og skumle, men også svært flinke læreren. På et tidspunkt jagde hun bort 100 russ utstyrt med vanngevær og ballonger, bare ved å vise seg frem. At hun er så streng gjør henne helt fantastisk, og utenfor skolen er hun den snilleste personen klassen vet om, noe som gjør henne helt unik.


Lærer: Zoey Line Barstad
Skole: Landøya ungdomsskole
Sted: Asker
Klasse: 8C

Zoey har alltid mye energi og kommer smilende til timene hver eneste dag. Hun bruker ikke bare skoledagen på å lære elevene noe, men tar de gjerne med på dykking på fritiden. Hun er fridykker, isdykker, klatrer, hopper i fallskjerm, hopper i strikk og er utdannet hiphopkoreograf. Og hun gir alt for å lære bort sånn at hele klassen skjønner det.


Lærer: Arild Bjordal
Skole: Håvåsen Skole
Sted: Haugesund
Klasse: 10A

Arilds klasse har elever med ulik bakgrunn fra forskjellige kulturer, men han har gjort klassen sin til en samlet gjeng. Han behandler alle likt og har lært klassen sin å akseptere mennesker som er annerledes. Arild er en humørspreder som viser at han bryr seg om alle!


Lærer: Stig Hans Brelum
Skole: Ytre Namdal Videregående skole
Sted: Rørvik, Vikna
Klasse: 1STA

Da klassen begynte på YNVS i vår, fikk de beskjed om at Stig “ikke har noen hemninger”, og det stemmer, i følge elevene. Han er en tullete og rappkjefta nordlending, og bildet av ham stemmer ganske godt overens med væremåten hans. Stig må nok være skolens gledesspreder blant lærerstaben! Selv de som ikke liker skolen noe særlig, liker han kjempegodt.


Lærer: Håvar Edelsteen
Skole: Brumunddal ungdomsskole
Sted: Brumunddal
Klasse: 9E

Håvar er en farsfigur for alle i klassen, han følger opp hver enkelt og passer på at alle har det bra. Han er opptatt av at elevene skal lære i praksis, og har blant annet meldt klassen på konkurranser som First Lego League, hvor de vant forskerprisen, og World Maths Day, hvor de lærte hoderegning ved å spille mot deltakere fra hele verden over nettet.


Lærer: Anja Endresen
Skole: Ullandhaug skole
Sted: Stavanger
Klasse: 9B

Sammen med Anja finner klassen på mye gøy, og på juleballet opptrådte klassen med låta “Baby Got Back”, hvor læreren danset sammen med klassen med store puter i joggebuksene. Undervisningen er langt fra kjedelig, og selv om temaet kan være det, finner alltid Anja på noe slik at hun inspirerer klassen.


Lærer: Espen Flaatten
Skole: Ra Ungdomsskole
Sted: Larvik
Klasse: 10B

Espen er hyperentusiastisk og tar elevene med på alt, og viser gjerne frem tusen rampestreker. Han lærer bort gjennom humor, og klassen har lært brøk ved å spille dart, sprenge agurker og blyanter, og lært poker og algebra samtidig. Espen er ikke bare lærer, men også en venn, og han er opptatt av at elevene skal kunne snakke med han.


Lærer: Linn Julie Holm
Skole: Midtstuen skole
Sted: Oslo
Klasse: 8B

Første skoledag beskrev Linn Julie seg selv som “ganske fjortis”, noe elevene nå kan bekrefte. Dette er læreren som tar bort anmerkningene hvis du ikke har glemt noe på 2 uker, og synes skolereglene er tullete dyrehageregler. Hun unngår tull og bråk i timene ved å sette seg selv i respekt, uten å gjøre elevene redde.


Lærer: Per Inge Storholmen
Skole: Vuku Oppvekstsenter
Sted: Verdal
Klasse: 9C

Etter 40 år som lærer på samme skole, er Per fremdeles aktiv i gymtimene, og elevene kaller den lakrisglade læreren for Norges sprekeste 67-åring. Han brenner for fagene sine, og elsker å lære bort – med en god porsjon selvironi.


Lærer: Arild Undheim
Skole: Førde Ungdomsskule
Sted: Førde
Klasse: 10D

Det går ikke en time uten at klassen har det morsomt med Arild, og hvis noen har en dårlig dag får han alle i godt humør. Han kan virke stor og skummel med høyden, skjegget, og pirat-øreringen, men er en veldig familiekjær, koselig, morsom og alltid oppmuntrende lærer.


327 Responses to “Stem på Norges kuleste lærer”