Stjerneskudd til Nobelkonserten

Christine avslører: Halsey kommer til Norge i desember.

Det amerikanske sangeren Halsey, mindre kjent som Ashley Nicolette Frangipane, skal opptre under årets Nobels Fredspriskonsert i Oslo 11. desember. Dagen etter selve utdelingen av Nobels Fredspris, står 21-åringen på scenen med blant annet Highasakite, for å hedre årets vinner.

Halsey føyer seg med dette inn i en Nobel-tradisjon som spenner fra internasjonale stjerner som Rihanna, Alicia Keys og Robyn til norske artister som Kygo, Aurora og Nico & Vinz.

Vinn billetter til konserten nederst i saken.

Debuterte på andreplass på Billboard

Da artisten besøkte Christine for et år siden hadde hun nylig sluppet sitt første album BADLANDS. Platen debuterte på en andreplass på den amerikanske Billboard 200-listen og har nå solgt over en million kopier verden rundt.

– Jeg satt hjemme og spiste chips i undertøyet, og fant ut at jeg var på andreplassen på Billboard. Det var veldig merkelig å føle seg så normal i en så ekstraordinær situasjon, fortalte hun til Christine.

Knyttes til norsk artist

Halsey, som har blitt koblet til norske Lido både profesjonelt og privat, blir ofte omtalt som en modig stemme i popmusikken, og har flere ganger snakket offentlig om sin seksuelle legning og sin kamp mot bipolar lidelse. Hun fortalte Christine at det er fansen som skaper grobunn for åpenheten:

– Jeg forventet aldri å bli en popstjerne, men tenkte heller at folk ville synes jeg var rar. Det føles veldig bra at folk liker det jeg gjør. Fansen min tillater meg å være meg selv.

Se Halsey fremføre «Ghost» hos Christine:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dm5E9iMefdc&w=560&h=315]

Vinn billetter til Nobelkonserten!

Den årlige konserten er alltid spekket med norske og internasjonale artister, og du og en venn kan få mulighet til å få med deg Halsey og resten av showet. P3 Musikk har nemlig fått tak i to billetter til konserten i Telenor Arena.

Svar på spørsmålet under for å være med i konkurransen, og send svaret til mailadressen P3 Musikk med «Halsey til Nobelkonserten» som emne.

Hva er din yndlingssang av Halsey og hvorfor?

Vi avslutter konkurransen i uke 40. Vinnerne blir kontaktet av oss. Lykke til!