Sykeste fetisj?

Ett av mange spørsmål under auditionen til Trekant – trykk på play for å se mer!
Les også: – Ikke Paradise Hotel
Gjensyn: Siennas SEXvettregler

Slik gikk det altså for seg da det ble holdt programlederaudition for programmet Trekant i helga. Auditionrundene er nå ferdige, og tre programledere er plukket ut til å lede programmet.

I åtte uker vil tre unge mennesker bo sammen i en egen leilighet i Oslo, og sammen skal de ut på oppdrag for å utforske den seksuelle verden som er der ute, foran hele Norge.

Les mer om Trekant: – Ikke Paradise Hotel

Trekant kommer til høsten på NRK3. (Foto: NRK P3)
Trekant kommer til høsten på NRK3. (Foto: NRK P3)

Prosjektleder Øyvind Thoen forteller at nivået på castingen var høyt, og at de oppmøtte ungdommene var fantastiske.

– De delte ekstremt mye av seg selv, og skapte varm og god stemning på castingdagene. Vi gikk fra 20 til 9 deltakere fra fredag til lørdag, og satt til slutt igjen med tre flotte programledere. Skuffelsen var stor blant de som ikke kom videre, samtidig som de tre som vi valgte ut ble utrolig glade.

Hvem dette er kan vi ikke avsløre ennå, men neste uke flytter de sammen i et kollektiv. Det vi kan si, er at de kommer fra forskjellige steder i landet, og at de kommer til å ta med fin humor inn i tv-ruta.

Oppstarten av programmet er på senhøsten, og det er mye å glede seg til, skal vi tro prosjektlederen.

– Det er tre veldig ulike typer som er deltakere og programledere, og de kommer til å tilføye mye humor, genuin interesse og nysgjerrighet. Stemningsmessig vil det bli veldig humoristisk, samtidig som vi lærer noe.

– Dette blir et program som pusher grenser, og som humoristisk og ærlig skal følge tre ungdommer sin oppdagelse av den ukjente seksuelle verden som finnes, sier Thoen.