Arkivstoff fra RR i P3-appen

Fra og med i kveld vil gamle sendinger av Radioresepsjonen være tilgjengelige i P3s mobilapplikasjon.

Foto: Rashid Akrim, Nrk
Foto: Rashid Akrim, Nrk
Podcaster fra tidsrommet 2006 til 2009 vil fra og med i kveld bli lagt til P3s mobilapplikasjon. Mange brukere har etterlyst mer arkivmateriale fra Radioresepsjonen og dette er nå noe vi kan tilby.
Radioresepsjonens verbalkanal står for 25% av lyttingen, så det er tydelig at det er stor interesse for enda mer arkivstoff.

Radioresepsjonen, National Rap Show, mP3 og Pyro er de tilgjengelige kanalene i tillegg til P3s radiosendinger. Pyro-sjef Asbjørn Slettemark forteller at han har valgt ut Pyro-musikken med kjærlig omtanke:

– Som ivrig iPhone-bruker er det stor stas å få en egen applikasjon. Vi har laget et utvalg av deilige rock- og metallåter fra Pyro-verdenen, og bevisst valgt låter som kanskje ikke er de aller mest kjente. For eksempel det albumsporet du trodde du hadde glemt, men som er like bra som de største hitsene.

Da P3 lanserte sin radioapplikasjon til mobil  ble den raskt en av de mest nedlastede applikasjonene på markedet. 13.400 har lasta ned appen så langt, og det er registrert 110.000 lyttinger. Applikasjonen ligger i skrivende stund på andreplass over de mest populære app’ene i Itunes, kun slått av storebror Nrk.

Les også: NRK til din mobil

Les også: Ny nettradio fra P3